|

PKK/YPG elebaşı Nuri Mahmud: Türkiye çok güçlü şekilde son teknolojiyle saldırıyor

Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarından Nuri Mahmud, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sınır ötesinde terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonlar sonrası itiraf dolu açıklamalar yaptı. Günlük olarak çok güçlü 'saldırılara' maruz kaldıklarını belirten teröristbaşı, "Uyduyla, en gelişkin teknoloji ve teknikle saldırılıyor. Ona rağmen dünya sessizdir ve saldırılar hiç durmamıştır." ifadelerini kullandı.

21:54 - 29/06/2023 Perşembe
Güncelleme: 23:06 - 29/06/2023 Perşembe
Yeni Şafak
PKK/YPG elebaşı Nuri Mahmud
PKK/YPG elebaşı Nuri Mahmud

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içi ve yurt dışında terör örgütü ve uzantılarına yönelik başarılı operasyonları devam ederken örgütün elebaşlarının çaresiz açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. YPG elebaşlarından Nuri Mahmud, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristleri durmadan vurduğunu itiraf etti.



PKK/YPG elebaşı Nuri Mahmud: Türkiye çok güçlü şekilde son teknolojiyle saldırıyor

Örgütün kanalına konuşan PKK elebaşı,
"Günlük en güçlü saldırılar oluyor. Uyduyla, en gelişkin teknoloji ve teknikle saldırılıyor. Ona rağmen dünya sessizdir ve saldırı hiç durmamıştır."
ifadelerini kullandı.

PKK elebaşı Salih Müslim de ağlamıştı: Erdoğan senelerdir durmadan bizi vuruyor

Terör örgütü PKK/PYD'nin elebaşlarından Salih Müslim de, TSK ve MİT'in Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği son operasyon sonrası sığındığı mağaradan örgütün içine düştüğü çaresizliğini anlatmıştı.
"Erdoğan senelerdir fırsat buldukça bizi vuruyor"
diyen Müslim, uluslararası kamuoyunu yaşananlara sessiz kalmakla suçlamıştı.


#PKK
#YPG
#Nuri Mahmud
#Türkiye
#Operasyon
10 ay önce