|

Polis ekipleri operasyon düzenledi: Labirent gibi evde çifte demir kapı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 40 adrese eş zamanlı düzenlendiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri, Gaziosmanpaşa'da yan yana bulunan ve labirenti andıran iki eve de baskın düzenledi. Evin kırılan demir kapısının hemen ardında bir demir kapının daha bulunması dikkat çekti.

Yeni Şafak
08:06 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 08:24 - 23/10/2018 Salı
DHA
İstanbul polis 40 adrese hava destekli operasyon düzenledi.
İstanbul polis 40 adrese hava destekli operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. 40 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyona Özel Harekat Timleri ve Polis Helikopteri de destek verdi.

Kapılar koç başı ile kırıldı

Sabah saat 04:30'da eş zamanlı olarak başlayan operasyonda kapılar çalındı. Açılmayan kapılar özel Harekat Timleri tarafından koç başları ile kırıldı.

40 kişi gözaltına alındı

Narkotik ekipleri tarafından daha önceden belirlenen adreslere yönelik olarak yapılan operasyonda 40 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalar devam ederken, gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde de ele geçirildi.


Polis kapıları kırmakta zorlandı

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde yan yana bulunan 2 binaya polis baskın yaptı. Adeta labirenti andıran evde, kırılan demir kapının hemen arkasında başka bir demir kapının daha bulunması dikkat çekti.

#Gaziosmanpaşa
#İstanbul
#Narkotik
6 yıl önce