|

POLİSİN CİNNETİ

Kavgalı olduğu eski kız arkadaşının kendisini aldattığından şüphelenerek cinnet getiren bir polis memuru, kız arkadaşını yaralayıp birlikte olduğu genci de öldürdükten sonra intihar etti

Yeni Şafak
00:00 - 22/09/2003 Pazartesi
Güncelleme: 11:56 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı'nın şoförlüğünü yapan polis memuru Mehmet Emir Aygün, dün sabah otomobille, bir süre önce kendisini terkeden kız arkadaşı Nurten Top'un oturduğu Firuzağa Mahallesi İpek Apartmanı'na geldi. Sevgilisinin oturduğu 3. kattaki dairesine giren Aygün, Nurten Top ve yeni erkek arkadaşı Remzi Turkay Hacıoğlu ile bir süre tartıştıktan sonra silahına sarıldı. Aygün, önce Nurten Top'u, ardından da banyoya kaçan Hacıoğlu'nu vurdu. Polis memuru Aygün, daha sonra da beylik silahını kafasına dayayarak ateşledi ve hayatına son verdi.

ABLA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Aygün'ün vurduğu Hacıoğlu, kaldırıldığı hastanede öldü. Tüm bu olayların canlı tanığı olan Nurten Top'un ablası Havva Top, sinir krizleri geçirdi. Bir hastanede sağlık görevlisi olduğu öğrenilen Top, olayın ardından uzun süre kendine gelemedi. Evden çığlık sesleri yükselen Top, uzun süre "Buradaki insanlar öldü, ambulans çağırın" diye bağırdı. Nurten Top ve Havva Top'u tanıyan bir mahalle sakini, Nurten Top'un, Aygün ile sık sık görüştüğünü, Aygün'ün otomobiliyle sık sık genç kızın yanına geldiğini söyledi. İntihar eden polis memuru Aygün'ün cesedi, morga kaldırıldı.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce