|

Ramsey erkeğin omzundaki yükü aldı

Erkek giyim markası Ramsey, klasik giyimden vazgeçemeyip aynı zamanda rahatlık isteyen erkekler için 'Zero Weight' teknolojisini geliştirdi. Bu teknoloji ile elbisede yüzde 50 daha hafif ürünler oluşturan marka, bu yılki koleksiyonunun yüzde 30'unu da “Zero Weight” ürünlerine ayırdı

Yener Karadeniz
00:00 - 18/05/2011 Çarşamba
Güncelleme: 22:23 - 17/05/2011 Salı
Yeni Şafak
Ramsey erkeğin omzundaki yükü aldı
Ramsey erkeğin omzundaki yükü aldı

Ramsey, yüzde 50'ye yakın oranda daha hafif takım elbise üretti. Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, yeni ürünleri olan Zero Weight'in tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında Zero Weight teknolojisiyle takım elbisede yüzde 50'ye varan hafiflik sağladıklarını belirterek, “Hafifliği sağlayarak aynı zamanda şıklığı muhafaza eden bir yapıyla artık erkekler takım elbiseyi rahatlıkla giyebilecek” dedi. Zero Weight teknolojisiyle üretilen takım elbiseler piyasadaki standart takım elbiselerle karşılaştırıldığında neredeyse yüzde 50'ye varan hafiflik sağladığını belirten Doğan, standart bir takım elbisenin ağırlığı yaklaşık 1,3-1,4 kilogram olurken, zero weight takım elbisenin ağırlığının 700-800 gram olduğunu söyledi.

OLUMLU TEPKİLER ALINDI

Hafifliği sağlayarak aynı zamanda şıklığı muhafaza eden bir yapıyla artık erkeklerin takım elbiseyi rahatlıkla giyebileceği bir ürün geliştirdiklerini anlatan Doğan, ürünü deneme amaçlı kış sezon ürünleri arasına koyduklarını ve olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti. Zero Weight takım elbiseyi giyenlerin diğer takımları giymekte zorlandığını gördüklerini kaydeden Doğan, müşterilerin ürünü çok beğendiğini ve kış sezonu için kısıtlı bir koleksiyon yaptıkları için “Neden daha çok ürün yok” diye de eleştirildiklerini dile getirdi.


Fiyat 749 ile 889 TL arası değişiyor

Doğan, Ramsey takım elbiselerinin fiyatının 689 ile 889 lira arasında değiştiğini, Zero Weight takım elbiselerin fiyatının ise 749 ile 889 lira arasında olacağını söyledi. Doğan, “Genel cirolarda ilk 4 ayda ürün bazında yüzde 40'lık artış sağladık. Seçim çalışmaları yapan insanlar da bunlardan almış olabilirler. Almışlarsa iyi yapmışlardır, hafif ve rahat bir şey giymiş olmakla doğru karar vermişlerdir” diye konuştu. Doğan, 2011 yılında 150 milyon liralık ciro hedefleri bulunduğunu belirtti.



13 yıl önce