|

Saffet Ulusoy toprağa verildi

Ulusoy Holding'in kurucularından Saffet Ulusoy iş, siyaset, spor ve sanat dünyasından çok sayıda seveninin dualarıyla ahrete uğurlandı

00:00 - 25/02/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:32 - 24/02/2012 Cuma
Yeni Şafak
Saffet Ulusoy toprağa verildi
Saffet Ulusoy toprağa verildi

Ulusoy Holding'in Kurucularından eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy'un cenazesi toprağa verildi. Rahatsızlıklarını artması üzerine kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden Saffet Ulusoy, Levent Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Yeni Ulus Mezarlığı'nda defnedildi.

Kalabalık dolayısıyla izdiham yaşanan cenazeye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Faruk Süren ile Adnan Polat, Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in de aralarında bulunduğu siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

'BABAMI BANA BIRAKIN'

Haluk Ulusoy, babasının cenazesini, amcası Yılmaz Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy'la birlikte araca kadar omuzunda taşıdı. Omuzlamak isteyenlere de, 'Babamı bana bırakın' diyerek müsade etmedi. Burada tabuta sarılarak bir süre ağlayan Haluk Ulusoy bir süre Yıldırım Demirören ve Hüseyin Çapkın'a sarıldı.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü ve şike soruşturması dolayısıyla tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Saffet Ulusoy'un vefatı dolayısıyla birer başsağlığı mesajı yayınladılar. Beşiktaş taraftarları da önceki gün oynanan Braga maçında 'Mekanın cennet olsun Saffet Ulusoy' pankartı açmışlardı.




12 yıl önce