|

SAĞIM SOLUM eylem

Yeni Şafak
00:00 - 1/07/2000 Cumartesi
Güncelleme: 18:03 - 16/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv


S P O T


İŞÇİLER DTO'YU BASTILAR

İŞ akitleri feshedilen Deniz Nakliyat işçileri Deniz Ticaret Odası'nı bastılar. Deniz Nakliyat'ın dört ortağından biri olan DTO Başkanı Kaptanoğlu aleyhine slogan atan işçiler daha sonra Karaköy'de bulunan Denizciler Sendikası Federasyonu'na yürüdüler. İşçiler Devlet Bakanı Yüksel Yalova'yı istifaya çağırdılar.

KADINLARDAN BM'YE KART

BİR grup kadın, Birleşmiş Milletler'e sunulmak üzere, 2000 Yılı Dünya Kadın Yürüyüşü Komitesi'ne kart gönderdi. Galatasaray Postanesi önünde toplanan kadınlar adına konuşan Nevin Kaplan, Dünya Kadın Yürüyüşü etkinliklerine "Kadınlara yönelik her türlü şiddete karşı gelmek, ırkçılığa, tacize ve tecavüze hayır demek için" katılacaklarını belirtti.

SAMSUN'DA MEMUR EYLEMİ

SAMSUN'da, KESK üyesi memurlar memur maaş zamlarını protesto etmek amacıyla oturma eylemi yaptı. KESK Sözcüsü Metin Erol, yaptığı açıklamada, "Yüzde 25 maaş artışı, sefalette istikrar anlamına gelmektedir. Kamu emekçilerini ikinci sınıf vatandaş olarak gören iktidara sesleniyoruz. Sesimize kulak vermek zorundasınız" diye konuştu. --------------- imza ve tarih ---------------- --------------- imza ve tarih ---------------- Geri OKU

#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
24 yıl önce