|

Sahil Projesi tamam

Karasu Belediyesi ilçenin kuzeyinde bulunan Doğu Karadeniz Caddesi Sahil Projesi’ni tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Proje hakkında bilgiler veren Başkan İshak Sarı, “İlçemizi Karadeniz ile buluşturan sahil bandına 2 bin 400 metre uzunluğunda rekreasyon projemizi hayata geçirerek Karasu’ya kazandırmanın gururunu yaşamaktayız” dedi.

04:00 - 2/01/2024 Salı
Güncelleme: 01:22 - 2/01/2024 Salı
Yeni Şafak
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı.

Sakarya Karasu Belediyesi ilçenin kuzey kesiminde bulunan Doğu Karadeniz Caddesi Sahil Projesi’ni bitirmenin gururunu yaşıyor. Karadeniz sahil bandında bugüne kadar yapılan uygulamalar içinde önemli bir yeri olduğuna inananılan projenin şehre ve bölgeye değer katması bekleniyor. Hayata geçirilen proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan İshak Sarı, “İlçemizi Karadeniz ile buluşturan sahil bandına 2 bin 400 metre uzunluğunda rekreasyon projemizi hayata geçirerek Karasu’ya kazandırmanın gururunu yaşamaktayız. Sahilimizin çehresini tamamen değiştiren düzenlememiz 2 bin 400 metrelik sahil geçişi boyunca devam eden yeşil alan, ışıklandırma, dinlenme alanları, bisiklet yolu ve geniş yaya yoluyla estetik, kullanışlı, konforlu bir sosyal yaşam alanı oluşturmaktadır. Doğu Karadeniz Caddesi’ni özellikle yaya yollarını, bisiklet yollarını ve sahili kullanacak olan vatandaşlar için güvenli geçiş alanlarıyla ilçemizin en çok tercih edilen alanı haline getirerek yoğun olan trafik keşmekeşliğini ortadan kaldırıp vatandaşımıza sağlıklı ve yaşanabilir bir ortam sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Sahil projesi ve diğer tüm çalışmalar, Karasu’nun adını ulusal olarak duyurabilme ve katma değerini arttırma fırsatı sağladığını belirten Başkan Sarı, “Bölgemize yapılacak yatırımları teşvik etmiş ve ilçe ekonomisine hatrı sayılır bir katkı sunmuştur. Sahil boyunca devamını getirmeyi planladığımız Doğu Karadeniz Caddesi, kent dokusuna uygun dinlenme bankları, gezi, koşu, bisiklet yolları ve bu alanda oluşmuş sosyal alanlarla sahilimizi bir cazibe merkezi haline getirmektedir. Bu tür rekreasyon alanları, kişisel olarak dinlenme, yenilenme, kişilik gelişimi vb. yararları sağlamasının yanında ülkesel bazda gelişmişlik göstergesidir ve turizm faaliyetlerinde belirleyici rol oynamaktadır” İfadelerini kullandı.


#Karasu Belediyesi
#Hizmet
#İshak Sarı
4 ay önce