|

Sahte doktor olayında yeni gelişme: Banka hesapları mercek altında

Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte doktor Ayşe Özkiraz soruşturmasında, Özkiraz'ın banka hesapları da incelenmeye alındı.

16:46 - 30/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 18:33 - 30/11/2022 Çarşamba
Diğer
Sahte doktor Ayşe Özkiraz
Sahte doktor Ayşe Özkiraz
Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alınan
Ayşe Özkiraz
'ın tutuklanmasının ardından olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği 2 müfettiş, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne 4 gün süren çalışmalarını tamamladı.
Soruşturma kapsamında daha önce el konulan cep telefonu incelemesi süren Ayşe Özkiraz'ın banka hesapları da incelenmeye alındı. Özkiraz ise ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etti. Özkiraz,
"Bu süreçte kimseyi maddi olarak mağdur etmedim. Tıp fakültesini kazanamadığım için ailemden korkarak yalan söyledim. Sonra bir sarmalın içerisine girip çıkamadım. Çok pişmanım, işlerin bu noktaya gelmesini hiç istemezdim. Herhangi bir akıl hastalığım yok. Pişmanlığımı ifade ederek, üzerime atılı suçlamayı bu haliyle kabul ediyorum"
dedi.
#Ayşe Özkiraz
#sahte doktor
#Hastane
1 yıl önce