|

Sahurda elektronik mağaza kuyruğu

Electro World Türkiye, yurt genelindeki 33. mağazasını Antalya'da açtı. Sıcak ve nemli havaya aldırmayan Antalyalılar, sahurlarını yapıp, indirimlerden faydalanmak için sıraya girdi.

İha
00:00 - 26/07/2012 Perşembe
Güncelleme: 11:18 - 26/07/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Sahurda elektronik mağaza kuyruğu
Sahurda elektronik mağaza kuyruğu

Electro World Türkiye, yurt genelindeki 33. mağazasını Antalya'da açtı. Sıcak ve nemli havaya aldırmayan Antalyalılar, sahurlarını yapıp, indirimlerden faydalanmak için sıraya girdi.


Electro World Türkiye'nin yeni mağazası, Antalya'nın Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde açıldı. İndirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar, gecenin erken saatlerinde kendileri için ayrılan alanda sıraya girdi. Sıcak ve nemli havaya aldırmayan vatandaşlar, açılışa özel kampanyalardan faydalanmak için uzun kuyruklar oluşturdu.


Bazı vatandaşlar sahurunu evde yapıp gelirken, bazıları da ikram edilen yiyeceklerle sahur yaptı. Beklemekten yorulan bir kişinin ise uyuduğu gözlendi. Saat 06.00'da kapılarını müşterilerine açan mağazaya vatandaşlar 200'er kişilik gruplar halinde alındı. Mağazaya ilk girenler büyük mutluluk yaşadı. Açılışa özel kampanyalardan faydalananlar, LCD televizyon, klima, oyun ürünleri, cep telefonu, notebook, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi ürünleri avantajlı fiyatlarla satın alma imkanı yakaladı. Electro World Antalya mağazasında 10 kasa ilk 2 saat içerisinde binden fazla müşteri için faaliyet gösterdi.


Sırada bekleyen 62 yaşındaki Ramazan Demirok, ses elektronik ürünleri almak istediğini belirterek, “Nasip olursa bir şeyler alacağız. Geldik ama bekliyoruz. Sahuru yaptık, buraya geldik. Sonuna kadar bekleyeceğim. Telefon ve başka uygun fiyatlı bir şey varsa alacağım” dedi.


Mehmet Dağlı stok sayısını az bulduğunu ve sahuru sırada yaptığını söylerken, saat 00.30'dan bu yana sırada olduğunu ifade eden Sebahattin Özen ise, “Televizyon almayı bekliyorum. 12. sıradayım, hesabıma göre alabilirim. Allah kabul etsin, yapılan ikramlarla orucu burada bağladık. Televizyonu da alırsak güzel bir bayram hediyesi olur” diye konuştu.


Saat 21.30'da gelerek sırada en önde bulunan Sinan Bilici ise, istediğini alması halinde beklemesine değeceğini dile getirerek, sıcak ve nem nedeniyle oruçta tutamadığını söyledi.


Şanslı kişilerden olan ve istediklerini alan Murat Cihan Özbek de, “Gece saat 01.30'dan beri bekliyorduk. Aradığımızı bulduk, beklememize değdi” şeklinde konuştu.


Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, Antalya ile yeni bir şehre daha girdiklerini belirterek, 33. mağazayı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Antalya'nın Türkiye'nin en önemli illerinden birisi olduğunu dile getiren Özbek, “Kısa sürede tüm büyük illerde mağaza açıyoruz. Sıcak ve nemli havaya rağmen Antalyalıların gösterdiği ilgiden memnunuz. Sanıyorum bu ilgi bundan sonra da böyle devam edecek. Notebook, cep telefonu, tablet PC,

televizyonun yanı sıra Antalya'da klima satışlarımız çok yüksek” dedi.


4 bin metrekare üzerine kurulan Electro World mağazasında 40 bin ürün çeşidi bulunuyor.

12 yıl önce