|

'Şaka' denmişti trafik terörü çıktı

Geçtiğimiz günlerde Düzce'de meydana gelen olayda, eşinin içinde bulunduğu aracı 'şaka yapmak için' sıkıştırdığı öne sürülen bir adamın kazaya neden olduğu iddia edilmişti. 1'i çocuk 5 kişinin yaralandığı kazanın şaka değil, trafik nedeniyle olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
09:24 - 2/05/2018 mercredi
Güncelleme: 09:27 - 2/05/2018 mercredi
Diğer
Düzce'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanmıştı.
Düzce'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanmıştı.

Düzce'de geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada 1'i çocuk 5 kişinin yaralanmış, kazanın 'şaka yapmak isteyen koca' nedeniyle meydana geldiği iddia edilmişti.

Kaza sonrası takla atan arabanın sürücüsü olan ve eşi tarafından sıkıştırıldığı öne sürülen Gülcan B., eski kocasının olayla en ufak bir ilgisinin dahi olmadığını belirterek, "Kazaya sebep olan kişi, eski tanıdığım. Sıkıştırıp, önümüzü kesti" diyerek başka bir isme işaret etti.

"Eski eşim Adapazarın'da yaşıyor"

Habertürk'ün haberine göre, Düzce'de D-655 yolunda önceki gece 1'i bebek 5 kişinin yaralandığı kazaya karışan Gülcan B.'nin otomobilinin "Eşi Barış B. tarafından şaka olsun diye sıkıştırıldığı" ileri sürülmiştü. Ancak Gülcan B., Barış B. diye birini tanımadığını, bir yıl önce ayrıldığı eşinin de Adapazarı’nda yaşadığını söyledi. Gülcan B., kazaya neden olduğu iddiasıyla eskiden tanıdığı M.K.’dan şikayetçi oldu. Kaza sonrası kontrolde 0.56 promil alkollü olduğu belirlenen Gülcan B.'ye ise para cezası uygulandı.

"Polisi aradık, kaza oldu"

Peşlerine takılan aracın yollarını kestiğini belirten 36 yaşındaki Gülcan B., yaşadıklarını anlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken tedavisinin ardından taburcu edilen 4 çocuk annesi Gülcan B. şunları söyledi:

"Bir araç peşimize takıldı. Kısa süre sonra önümüze geçip yolumuzu kesti. Orta şeritte durdu, iki ön kapısını açıp bizi durdurmaya çalıştı. Ben de panikle sol şeritten bariyerlere vuracak kadar yakın geçtim. 3 dakika sonra bize yetişti. Uzun farlarını yaktı, yanımıza geçti, taciz etti.

Bu sırada polisi aradık. Polis plakaları istedi. 'Siz trafik kurallarına uygun gelin' dediler. Telefonu kapattıktan sonra Düzce girişinde kaza oldu."

"Kazadan sonra olay yerinden kaçtı"

"Bizi takip eden araç sağ tarafımdaki arabanın yanına yanaştı" diyen Gülcan B., olay anını şöyle anlattı:

"Sağ şeritteki araç, tacizciden kurtulmak için sola yanaşınca bana çarptı. Ben takla attım, beyaz araca vurdum, onu aşağı uçurdum. Araçtan çıkıp bizi takip eden kişiye 'Bizi ölüme ittin' diye tepki gösterdim. Sonra aracına binip kaçtı. Bizi taciz eden M.K. adlı evimin inşaatını yaptırırken birkaç kere gördüğüm ama konuşmuşluğum, oturmuşluğum olmayan biri."

"Eski eşimin hiçbir günahı yok"

İkinci eşi D.A.R.’den bir yıl önce boşandığını ve aralarında bir problem olmadığını söyleyen genç kadın şöyle devam etti:

"Eşimin beni sıkıştırdığı iddiası nereden çıktı bilmiyorum. Onunla hiç alakası yok. Adapazarı'nda oturuyor, hiçbir günahı yok. Yanlış haberler nedeniyle de yasal haklarımı kullanacağım."

"Bizi durdurmaya çalışan adamın elinde silah ya da bıçak vardı"

Kazada yaralanan Emel G. ise, "Ölümden döndük. Asılsız haberler nedeniyle çok üzüldük. Sanki kazaya biz sebebiyet vermişiz gibi yazıldı. Bizi durdurmaya çalışan adamın elinde silah mı bıçak mı anlamadığım bir şey gördüm" dedi.

#Düzce
#Trafik kazası
#Trafik terörü
il y a 6 ans
default-profile-img