|

Şehitler diyarından operasyona destek

Terörle mücadelede bugüne dek 256 evladını şehit veren Osmaniye’deki aileler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Kandil’de başlattığı operasyona büyük destek veriyor.

Yeni Şafak
04:00 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:58 - 18/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Seher Tıraş, zorluklarla büyüttüğü oğlunu vatan savunmasında şehit vermenin gururunu yaşadığını söyledi.
Seher Tıraş, zorluklarla büyüttüğü oğlunu vatan savunmasında şehit vermenin gururunu yaşadığını söyledi.

Van’ın Gevaş ilçesinde 1997 yılında operasyona giderken düşen askeri helikopterde şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Işıkbol’un babası Battal Işıkbol, her zaman TSK’nın yanında olduklarını belirtti.

KANDİL ONLARA MEZAR OLACAK

Battal Işıkbol, “Bu, şehitlerin kanının yerde kalmaması için başlatılan bir harekattır. Sonuna kadar destekliyoruz. Gerekirse çocuklarımızın yerine göreve gitmeye hazırız. TSK ve görevli bütün güvenlik güçlerine duacıyız. Bir şehit babası olarak tüm şehit babalarının duygularımı paylaştığına eminim. Allah’ın izniyle Kandil teröristlere mezar olacak” diye konuştu.

ALLAH ORDUMUZA GÜÇ VERSİN

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde 1994 yılında teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Ahmet Tıraş’ın annesi Seher Tıraş da, “Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama bu ülkenin korunması gerek. Ordumuz şu an Kandil’de. Allah hepsine güç kuvvet versin. Bölücülere Allah fırsat vermesin” dedi.

YERLİ SİLAH GURURU

Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ise “Bizi en çok sevindiren bu operasyonu kendi ürettiğimiz silahlarla yapmamızdır. İHA ve SİHA’larımız teröristlerin kabusu oluyor” ifadelerini kullandı. Kandil’in çok önemli bir nokta olduğunu belirten Öksüz, “Ordumuz Allah’ın izniyle orayı yerle bir edecek” dedi.

#Van
#Irak
6 yıl önce