|

Sevgi Market ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Bursa'da açılan Sevgi Market, bayramdan önce ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yeni Şafak
18:33 - 19/07/2015 Pazar
Güncelleme: 16:13 - 19/07/2015 Pazar
IHA

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Sevgi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde ramazan bayramından önce açılışı yapılan Sevgi Market, bayramdan önce ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.


Başkanlığını Neşet Çağlayan'ın yaptığı Sevgi Derneği'nin Sevgi Marketi'ne bayramdan evvel yardımsever işadamları vasıtası ile 1200 civarında giysi ve gıda maddesi alındı. Bayramdan önce ihtiyaç sahibi ailelere yardımlardan yararlanabilmeleri için kart dağıtıldı. Dağıtılan bu kartlarla Sevgi Market'e alışverişe giden 500 civarında aile buradaki eşyalardan aldı.


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Sevgi Marketi kurmalarındaki gayenin ihtiyaç sahibi ailelere onları incitmeden yardımda bulunmak olduğunu belirterek, “Sevgi Market bayram öncesinde faaliyetlerini sürdürdü. Bize destek ve derneğimize yardımda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Çağlayan, sair zamanlarda da Sevgi Derneği'n faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek, “Hem yeni, hem de kullanılmış eşyaları market bünyemizde toplayacağız. Kullanılmış eşyalar için market bünyesinde çamaşırhane ve ütü salonu oluşturduk. Burada elden geçirilen eşyalar tezgahtaki yerini alıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Aynı zamanda mağazamızda yeni eşyalarımız da yer alacak" diye konuştu.

#Bursa
#Sevgi Market
#bayram
9 yıl önce