|

Silahşörleri sıkıyor

20. dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın, “İyiliklere ve iyilere sahip çıkamayan bir toplum, onlardan mahrum kalır ve kötülerle kötülüklerin içine yuvarlanır gider” dedi.

Haber Merkezi
18:02 - 30/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 18:06 - 30/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
​20. dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın
​20. dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın

20. dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın, son günlerde söylediği bir cümle üzerinden İsmet Yılmaz’a yönelik eleştiri ve yorumlar konusunda basın açıklaması yaptı. Açıklama şöyle:

“Önce sözle ilgili iki hususu ifade etmek istiyoruz. Biz Müslüman bir toplumuz ve ahiret inancımız, hesapların yeniden görüleceğine inancımız tamdır. Sayın Kılıçdaroğlu her konuşmasında kul hakkı yemediklerini ifade etmektedir. Yani bu biz cennete gideceğiz demektir. Bu başkaları cehenneme gidecek anlamına gelmez. Ben de inanıyorum ki oy vermek büyük sorumluluktur ve hesabı vardır.(Zilal suresi son ayeti) Kim zerre miktar iyilik veya kötülük işlemişse karşılığını mutlaka görecektir. Ahirette karşılık cennet-cehennemdir.
İyilik ve kötülüğe vesile olmakta vebaldir. Ezanı kaldıracağım diyen adama oy verirsen ve bu olursa sen de cehennemi boylarsın. Kim ezan susmasın hassasiyetiyle oy verirse elbette ki ezan okundukça sevap kazanır.

Sayın Yılmaz’ da bunu hatırlatmış hatırlatmanın içinde de cennetten belge kelimesi yoktur ve tamamen bu dünyada yaptığımız her şeyin karşılığı vardır ve özelliklede siyasi sorumluluğun ağırlığının fazla olduğu ve bununda gereğinin emanetin ehline verilmesi ikazıdır. Açıklamasında iyi niyetli normal bir insanın rahatsız olabileceği tek harf bile yoktur. Ancak bu hatırlatma alçakça bir yaklaşımla, cennetten yer belgesi dağıtıyor diye çevrilerek bir suikast silahına çevrilip kendisine yaylım ateşi yapılıyor. Suyun yapısındaki molekül yapısını değiştirip bir molekül hidrojen fazla koyarsanız su asit olur ve yakar. Tabi asıl mesel silah sesini duyan bazı gafiller ve de sinsi hesabı olanlar veya onların silahşörleri sıkıyor.”

"Adı hiçbir şaibeye karışmamıştır"

“İsmet Yılmaz bir dönem Denizcilik Müsteşarlığı yapmış Türkiye tersane ve deniz taşıma kapasitesini üç kat artırmıştır.
Bir dönem Türizm Müsteşarlığı yapmış bu ve en büyük turizm sıçramasının yapıldığı dönem olmuştur.Savunma bakanlığı döneminde özellikle bu gün TEİ, TAİ deki sıçramanın arkasında , Aselsan Havelsan, Roketsan gibi kuruluşların devleşmesinin temelinde O’nun yaptığı düzenlemeler tayinler vardır.
Milli Eğitim Bakanlığı döneminde gençliği aileleri TEOG belasından başarılı bir yöntem ve yönetimle kurtaran odur.
  • Adı hiçbir şaibeye karışmamıştır. Turizm müsteşarı iken görevli gittiği İspanya’da kaldığı otelin parasını ödemek isteyen elçiliğe hayır biz onun için harcırah alıyoruz deyip cebinden ödemiştir. Biz neler gördük neler diyen bir kamu sosyal tesis sorumlusu İsmet Yılmaz Meclis başkanı iken içtiği çayın parası için şahsi kredi kartını gönderdi, kamudan bir yudum su bile içmedi demiştir. Ben bunları ilgililerinden bizzat duyduğum için buraya aldım. İyiliklere ve iyilere sahip çıkamayan bir toplum, onlardan mahrum kalır ve kötülerle kötülüklerin içine yuvarlanır gider.”

#Necmettin Aydın
#Zonguldak
5 yıl önce