|

Sivas'ta korkunç olay: Soğuk havada çıplak halde terk edilen minik bebek kurtarılamadı

Sivas'ta yeni doğmuş bir erkek bebek, soğuk havada çıplak halde mahalle arasındaki boş arsaya bırakıldı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece civarında olduğu saatlerde arsaya bırakılan bebeğin, hipotermiye girdiği ve bu nedenle de hayatını kaybettiği öğrenildi.

10:22 - 24/11/2020 Salı
Güncelleme: 12:49 - 24/11/2020 Salı
AA
Minik bebeğin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Minik bebeğin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Gökmedrese Mahallesi'nde pide fırını çalışanı Salih Yetiş, boş araziye aracını park etmek istediği sırada yerde üzerinde herhangi bir şey bulunmayan bebek gördü.


Hastaneye kaldırıldı

Yetiş'in ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde ambulansta yapılan bebek, Cumhuriyet Üniversite Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak minik bebek kurtarılamadı.


Hipotermiye girmiş


Hava sıcaklığının eksi 1 derece civarında olduğu saatlerde arsaya bırakılan bebeğin, hipotermiye girdiği ve bu nedenle de kurtarılamadığı öğrenildi.


Öte yandan polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda bebeği söz konusu arsaya bıraktığı ileri sürülen şüpheli bir kadın gözaltına alındı.

#bebek
#boş arazi
#Sivas
3 yıl önce