|

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken ayağını kırdı: Futbol hayatı bitti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde amatör futbol takımı Tavşancılspor'un oyuncusu 20 yaşındaki Yiğit Çetin, kendisine saldıran köpeklerden kaçarken düşüp sol ayağını kırdı. Çetin, "12 yıldır futbol oynuyorum. Futbol ile ilgili hedef ve hayallerim var. Antalya Kevserspor'a gidecektim. 6 köpek yüzünden futbol hayatım tamamen bitti" dedi.

11:49 - 21/10/2021 Thursday
Güncelleme: 11:59 - 21/10/2021 Thursday
DHA
Yiğit Çetin
Yiğit Çetin

Dilovası ilçesinde amatör futbol takımı Tavşancılspor'da stoper olarak oynayan Yiğit Çetin, pazartesi günü, Salih Gün Stadyumu'nda antrenman yaptıktan sonra Tavşancıl Mahallesi'ndeki evine giderken arkadaşı ile 6 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçan Çetin, evine yaklaşık 100 metre kala 9 Eylül Parkı'na geldi. Parkın girişindeki kaygan zemin nedeniyle dengesini kaybedip düşen Çetin'in sol ayağı, eklem yerinden kırıldı. Ambulansla Dilovası Devlet Hastanesi'ne götürülen Yiğit, ameliyat oldu.

'ALTI KÖPEK ÜZERİMİZE DOĞRU KOŞMAYA BAŞLADI'

İdman çıkışı mahallelerinde köpeklerin saldırısına uğradığını belirten Yiğit Çetin, "Arkadaşım ile birlikte idman çıkışı eve geliyorduk. Altı köpek üzerimize doğru koşmaya başladı. Dibimize kadar yaklaştı. Parka doğru koşmaya başladım. Parkın girişi kaygan olduğu için ayağım kaydı. Sol ayağımın üzerine düştüm; ayağım, eklem yerinden kırıldı ayağım. Profesyonel futbolcu olma yönünde ilerliyordum. Altı köpek yüzünden futbol hayatım tamamen bitti" dedi.

'PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK KÖTÜYÜM'

Doktorlar tarafından futbol hayatının bittiği söylenen ve bu nedenle psikolojisinin çok kötü olduğunu anlatan Çetin, "Tavşancılspor'da oynuyordum. Aynı zamanda 12 yıldır da futbol oynuyordum. Hedefim vardı; bu sene Antalya Kevserspor'a gidecektim. Psikolojik olarak çok kötüyüm ve resmen çöktüm. Cuma günü ameliyat olacağım. Kalıcı bir engeli olacak mı, bilemiyorum ama futbol hayatım tamamen bitti. Yürümeme engel olup olmayacağı yönünde şu anda bir bilgim yok. Futbol oynayamamak çok kötü bir duygu. Futbolcu olmak benim hayalim ve hedefimdi" diye konuştu.

#sokak köpekleri
#futbolcu
#kocaeli
#Tavşancılspor
2 years ago