|

Sokak ortasında kadına şiddet kamerada: Küçük kız ağlayarak izledi

Gaziantep’te bir erkeğin, eşi olduğu tahmin edilen kadını çocuğunun yanında sokak ortasında tekme tokat darp ettiği anlar kameraya yansıdı.Yakalanan koca gözaltına alındı.

12:39 - 28/11/2019 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 28/11/2019 Perşembe
Gaziantep'te bir kadın sokak ortasında darp edildi.
Gaziantep'te bir kadın sokak ortasında darp edildi.

Gaziantep’te kaldırımda oturan bir kadın, 5-6 yaşlarındaki kız çocuğunun gözü önünde kocası olduğu tahmin edilen bir erkek tarafından tekme tokat darp edildi.

Küçük kız ağlayarak annesinin darp edilmesini izlerken, yoldan geçen ve olayı gören biri kadın iki kişinin ise olaya tepkisiz kalması vicdanları sızlattı.

Bir süre sonra ayağa kalkan kadın yaya olarak olay yerinden uzaklaşırken küçük kızı da ağlayarak annesinin peşinden gitti.

Olay anı ise bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte meydana gelen ve basında yayınlanan kadına şiddet görüntüsüne ilişkin araştırma yapıldığı belirtildi.

Yapılan araştırmada olayın 15 Kasım 2019'da Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldiğinin anlaşıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mağdur kadının eşi tarafından şiddete maruz kaldığı ve olayla ilgili ilimizde herhangi bir kolluk birimine veya adli mercilere müracaatta bulunulmadığı tespit edilmiştir. Olay sonrasında mağdurun İstanbul'a gittiğinin tespit edilmesi üzerine mağdur kadın ve İstanbul ilinde bulunan polis merkezi ile irtibat kurulmuş, görevlilerimizce de olayı gerçekleştiren eş yakalanarak hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır."

#Gaziantep
#Kadın
#Şiddet
4 yıl önce