|

Son hali Soul hali

ABD'de tasarlanan, Kore'de geliştirilen ve Avrupa'da son halini alan Kia Soul'un yenilenmiş yüzü dikkat çekiyor. 1.6 lt, 128 ps'lik dizel motor ve düz/otomatik vites seçenekli aracın burun kısmı ise 15 mm uzamış durumda.

Cevat Kışlalı
00:00 - 5/12/2011 Monday
Güncelleme: 23:20 - 4/12/2011 Sunday
Yeni Şafak
Son hali  Soul hali
Son hali Soul hali

Kia'nın en sıradışı tasarıma sahip, benzersiz çizgileriyle en ilgi çeken modeli olarak kabul edilen Soul yenilendi. Kia'nın Avrupalı tüketciler için özel olarak tasarladığı Soul artık kullanıcılarına daha zarif ve yenilikçi bir tasarım ve daha performanslı bir sürüş sunuyor. Yenilenen Kia Soul ülkemizde 1,6 lt. 128 ps dizel motor, düz / otomatik vites seçeneği, X-Pect ve X-Tra olmak üzere iki farklı donanım paketi ile 54,800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ABD TASARLADI KORE GELİŞTİRDİ

Amerika'da tasarlanan, Kore'de geliştirilen ve Avrupa'da son halini alan Kia Soul, her yönüyle benzersiz bir tasarıma sahip ve kendi tarzını oluşturan bir araç. Geçtiğimiz Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda

yeni yüzüyle ilk kez otomobilseverlerin karşısına çıkan yeni Soul, daha geniş ve dengeli bir görüntü, daha zarif bir tarz kazandı. Aracın burun kısmının 15 mm uzatılmasıyla toplam uzunluk 4,120 mm'ye çıktı. Ön sis farları daha büyük olarak tasarlanan yeni Soul'de ayrıca ön alt hava girişi daha geniş hale getirildi. Yeni ve daha güçlü ikiz ampullü siyah çerçeveli ön farlar ve ikiz ampullü gündüz aydınlatma lambaları, daha iyi bir aydınlatma için kullanılıyor.

6 İLERİ VİTES

Araçta önemli teknik iyileştirmeler de yapıldı. Yeni Kia Soul artık, 6 ileri vites seçeneği ile satışa sunuluyor. Hem düz hem de otomatik şanzıman seçeneğinde sunulan 6 ileri vites ile Soul, artık çok daha atak bir sürüş karakteri sergiliyor



12 years ago