|

Sözde sanatçı Eda Ece depremzedeleri hedef aldı: Sandıktan onu anladık

Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdikleri için muhalefet temsilcileri tarafından hedef haline getirilen depremzedelere yönelik nefret hız kesmiyor. Sözde sanatçı Eda Ece, katıldığı ödül töreninde depremzedeleri hedef alıp, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse." ifadelerini kullandı. Depremzedeleri hedef alan sözleriyle büyük tepki çeken Eda Ece daha sonra yaptığı açıklamada 'mizah yaptım' diyerek kendini savundu.

00:52 - 14/06/2023 Çarşamba
Güncelleme: 10:29 - 14/06/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Sözde sanatçı Eda Ece, oy tercihleri nedeniyle depremzedelere kin kustu.
Sözde sanatçı Eda Ece, oy tercihleri nedeniyle depremzedelere kin kustu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri geride kaldı. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan seçimler sonrasında muhalifler sosyal medyadan deprem bölgesindeki seçmenlere saldırmayı sürdürüyor. Hatırlanacağı üzere 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fazla oy almasını hazmedemeyen muhalif hesaplar depremzedelere hakaretler yağdırıp 'keşke daha çok ölseydiniz, beter olun, hakkımız haram olsun" diyerek yaptıkları yardımları geri istemişti.



Sözde sanatçı Eda Ece depremzedeleri hedef aldı: Sandıktan onu anladık

Depremzedelere kin kusanlar kervanına sözde sanatçı Eda Ece de katıldı. Katıldığı ödül töreninde depremzedeleri hedef alan Ece,
"Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse."
ifadelerini kullandı.

50 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği asrın felaketiyle ilgili skandal sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.


Tepkilerin hedefi olan Eda Ece sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak açıklama yaptı. Ece "Bireylerin travmalarına ve görüşlerine saygılı bir kişi olduğum belli" dedi.


Eda Ece açıklamasının devamında konuyu Atatürk’e bağlayarak depremzedeleri aşağıladığı sözlerini gölgelemeye çalıştı. Ece, "Mustafa Kemal Atatürk’ümün kurduğu bu güzel Türkiye Cumhuriyeti’ne ne kadar çok sevdiğimi, saydığımı ne kadar ülkeme yararlı bir şekilde tavır almaya çalıştığımı zaten beni tanıyan herkes biliyor" diye konuştu.


#Eda Ece
#Depremzede
#Recep Tayyip Erdoğan
1 yıl önce