|

SUR YAPI ADAPARK'TA %5 PEŞİNAT!

00:00 - 31/05/2012 Perşembe
Güncelleme: 16:05 - 31/05/2012 Perşembe
Yeni Şafak
SUR YAPI ADAPARK'TA %5 PEŞİNAT!
SUR YAPI ADAPARK'TA %5 PEŞİNAT!
SURYAPI 20. YILINI ADAPARK'TA MUHTEŞEM FIRSATLARLA KUTLUYOR!

SON GÜN 3 HAZİRAN!

Acele edin çünkü böyle kampanya 20 yıl devam etmez!

Sur Yapı'nın İstanbul'un yeni çekim merkezi Sancaktepe'de bulunan, 200 milyon dolar değerindeki projesinde Adapark Sakinleri Meyveyi Dalından Yiyor. Ya Siz?

3.000.000 m2 inşaat, binlerce konut, ofis ve iş merkezi… Sizden aldığımız güçle 20 başarılı yılı geride bıraktık. 20. yılımız şerefine sunduğumuz fırsatlarla dolu muhteşem kampanya büyük ilgi gördü. Yüzlerce aileyi Çekmeköy bölgesinde elmanın dalından yendiği Adapark'ta ev sahibi yaptık. Gelin, 20. yılımıza özel fırsatlarla Sur Yapı'nın bu muhteşem projesinde siz de yerinizi alın.


İstanbulluları özledikleri geniş yeşil alana sahip bir proje ile buluşturacak Adapark'ta göletler ve meyve bahçeleri şehir hayatı içinde doğaya yaklaşmayı sağlıyor.


AdaPark ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor…

AdaPark size yalnızca bir ev değil, yepyeni bir yaşam biçimi sunuyor. AdaPark'ta zamanınızı su yolları ve göletler arasında doğayla iç içe geçirecek, bir iskelede güneşin batışını izleyeceksiniz.


Yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje, sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan AdaPark'ta, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay - bayan sauna, yüzme havuzları, bisiklet ve yürüyüş parkurlarıyla spor, sağlıklı yaşamın ayrılmaz bir parçası. Açık ve kapalı oyun alanları, oyun gemisi, oyun evi, medya salonlarıyla AdaPark, çocuklarınız için bir eğlence cenneti. Üstelik tüm bu olanaklardan ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceksiniz.


Metroya yürüme mesafesinde yer alan AdaPark'ta ulaşım da oldukça kolay olacak.




Muhteşem 20.yıl Fırsatları

-% 5 Peşinat 12. 24. ve 36. aylarda Vade Farksız % 10 ara ödemeler, bakiye banka kredisi için %12 indirim!

-%30 peşinat ve Sur Yapı bünyesinde 84 ay vade*!

-%50 peşinat 60 ay vade farksız!

-Tamamı peşin %12+2 indirim!


Detaylı bilgi için:
/

*Suryapı bünyesinde 84 ay vade için 0,65 basit vade farkı hesaplanacaktır.


12 yıl önce