|

Tamir ettiği kamyonetin altında kaldı

Sultanbeyli''de, seyir halindeki kamyon, tamir için yol kenarında duran kamyonete çarptı. Kamyonetin altında kalan tamirci Sedat Bilmez (32), ağır yaralandı.

Cihan
00:00 - 23/03/2013 Cumartesi
Güncelleme: 18:51 - 23/03/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Tamir ettiği kamyonetin altında kaldı
Tamir ettiği kamyonetin altında kaldı

Kaza, Hasanpaşa Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre kaza şöyle meydana geldi: Erhan Bayır kontrolündeki 34 UHV 54 plakalı kamyonet, Hasanpaşa Mahallesi''nde arızalanınca olay yerine tamirci Sedat Bilmez çağrıldı.

Bozulan aracı tamir etmek isteyen Sedat Bilmez, kamyonetin altında tamir ile uğraşırken Sultanbeyli''den Sancaktepe istikametine gitmekte olan Mehmet Elmas kontrolündeki 34 GH 5874 plakalı kamyon, yol kenarında bozuk olan kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet yolun ortasına sürüklendi ve sol şeritten giden 34 YZ 062 plakalı başka bir araca çarptı.

O sırada kamyonetin altında tamir ile uğraşan Sedat Bilmez de çeşitli yerlerinden ağır darbeler alarak tamir ettiği aracın altında sıkıştı. Çarpmanın etkisi ile kamyon sürücüsü Mehmet Almas da araç içinde sıkıştı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan araç tamircisi Sedat Bilmez ve kamyon sürücüsü Mehmet Almas''ı sıkıştıkları yerden çıkarıp Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tamirci Bilmez''in durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili emniyet güçleri inceleme başlattı.

11 yıl önce