|

Tanrı, Talat'a bir Rauf daha verdi

Talat'ın kızı Tunuslu Rauf Zrilli ile dünya evine girdi. Denktaş, Talat'ın kendisiyle uzun yıllar mücadele ettiğini hatırlatarak, "Tanrı ona Rauf adında bir damat verdi, şimdi onunla uğraşacak" dedi

Lefkoşa
00:00 - 2/08/2008 Cumartesi
Güncelleme: 00:56 - 2/08/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Tanrı, Talat'a bir  Rauf daha verdi
Tanrı, Talat'a bir Rauf daha verdi

Kuzey Kıbrıs Türk CUmhuriyeti Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın kızı Ayşenur Talat Tunuslu nişanlısı Rauf Zrilli ile dünya evine girdi. Tunuslu damadın adının Rauf olması, düğünün en çok konuşulan konusu oldu. Törene katılan Denktaş Talat'ın kendisiyle uzun yıllar mücadele ettiğini hatırlattı ve "Tanrı ona Rauf adında bir damat verdi, şimdi onunla uğraşacak." dedi. Girne'de deniz kıyısındaki bir otelde yapılan düğüne, kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın yanı sıra Rum kesiminin eski devlet başkanı Yorgo Vasiliu, ana muhalefetteki Demokratik Seferberlik Partisi'nin lideri Nikos Anastasiadis ve bazı tanınmış Rum siyaset adamları katıldı. Genç çiftin, damadın memleketinde yapılacak ikinci düğünü 12 Ağustos'ta gerçekleşecek.

ŞİMDİ DAMATLA UĞRAŞACAK

Törene katılan kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş Talat'ın kendisiyle uzun yıllar mücadele ettiğini hatırlattı ve "Tanrı ona Rauf adında bir damat verdi, şimdi onunla uğraşacak" dedi.


16 yıl önce