|

Tasarımlar görücüye çıktı

Dünyanın önde gelen tasarımcı ve tasarım markaları, Eski Galata Köprüsü üzerindeki İstanbul Design Week 2005'te, takı, kıyafet tasarımları, ilginç ev aksesuarlarını sergiliyor. Fuardaki ürünler, ziyaretçileri hem şaşırtıyor, hem beğeni topluyor.

Yeni Şafak
00:00 - 15/09/2005 Perşembe
Güncelleme: 10:09 - 5/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------
  • GÜLDEN TÜMER / İSTANBUL


    Dünyanın önde gelen yıldız tasarımcı ve tasarım markaları Eski Galata Küprüsü üzerinde açılışı gerçekleştirilen "İstanbul Design Week 2005" te buluşuyor. Öncü tasarımcıların, genç yeteneklerin ilginç projelerini sergiledikleri fuar, interaktif şovlar, sergiler, temalı eğlenceler, gösteriler ve çeşitli su etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Fuarda, moda, takı, kıyafet tasarımları, ilginç ev aksesuarları ziyaretçileri hem şaşırtıyor hem de onların beğenilerini topluyor.
    Yıldız tasarımcılar buluşuyor

    20 eylül tarihine kadar açık kalacak olan İstanbul Design Week 2005, dünyaca ünlü yıldız tasarımcıları da konferans vermek üzere biraraya getiriyor. Aralarında Andrea Branzi, Aldo Cibic, George M. Beylerian, Ely Rozenberg, Gaetano Pesce gibi öncü tasarımcıların ve Designersblock, Droog Design gibi önemli tasarım platformlarının kurucularının da yer aldığı 23 dünyaca ünlü tasarımcı konferansların ana konuşmacısı olarak hafta boyunca İstanbul'da olacak.

    Turkish Slow Food, Yelkenli Geçidi, "Işıl Işıl: İngiltere'den Aydınlatma Tasarımları" (Twinkle Twinkle: New Light from the UK), "Oyuncak Projesi" gibi birbirinden etkileyici projeler ve sergilerle İstanbul'da bir hafta boyunca tasarım konuşulacak.

    Ziyaretçiler tasarlayacak, Mavi Jeans üretecek
    Mavi Jeans, İstanbul tişörtleri tasarımıyla fuara katılıyor. Dünyanın büyük kentlerinin tişörtleri olmasına rağmen İstanbul'u simgeleyen bir tişört yok. Yaklaşık 1.5 yıldır İstanbul tişörtleri üreten Mavi Jeans, tasarım haftasında stand açarak, katılımcıların yeni İstanbul tişörtleri tasarlamasını amaçlıyor. Mavi Jeans'ın standını ziyaret edenler, İstanbul onlara ne hissettiriyorsa, bunu tişörtlere ya da kağıtlara uyguluyorlar. Tasarım haftası sona erdikten sonra Mavi Jeans, bu çalışmaları değerlendirecek ve beğenilenler İstanbul tişörtleri koleksiyonuna dahil edilecek.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 yıl önce