|

Tasarrufa öğrencinin çorbasından başladı

Bilecik Belediyesi’nin AK Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından belediye başkanlığı görevine gelen CHP’li Semih Şahin skandallarına bir yenisini ekledi.

Fatih Özer
04:00 - 4/05/2019 Saturday
Güncelleme: 01:57 - 4/05/2019 Saturday
Yeni Şafak
Semih Şahin
Semih Şahin

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtına, “O ilginç şeylerin hepsini gördüm ve hakikaten kabus gibi şey” diyen ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez belediye binasındaki Osmanlı dönemine ait minyatür ve gravürleri kaldıran Şahin, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci Otağı’na da müdahale etti. Belediye tarafından 4 yıl önce Öğrenci Otağı hizmete açılmıştı. Burada haftanın iki günü ücretsiz çorba, haftanın her günü de ücretsiz çay ikram ediliyordu. Ayrıca ücretsiz internet erişimi sağlanmıştı.


RANT KAPISI MI OLACAK?

  • CHP’li Başkan Semih Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinin sonra yönetime geçmesiyle birlikte Öğrenci Otağı’na el koydu. Öğrenci Otağı’nın kapısına kilit vuruldu. İddiaya göre, Şahin dönemiyle birlikte AK Parti’li Bilecik Belediyesi tarafından hizmete açılan Öğrenci Otağı rant kapısı haline dönüştürülecek. Yeni dönemle birlikte Öğrenci Otağı özel bir firmanın kullanımına tahsis edilecek. Öğrenci Otağı’nda ücretsiz olarak verilen çay ve çorba ikramı dönemi de sona erecek. Çay ve çorba içmek isteyen öğrenciler ise bir dönem ücretsiz olarak dağıtılan ikramlara ücret ödemek zorunda bırakılacak.
#Bilecik
#Semih Şahin
#CHP
5 years ago