|

TED Koleji'ne fahiş ücret incelemesi

TED okullarının ana sınıfı için belirlediği 24 milyar liranın çok fahiş olduğunu ifade eden Bakan Çelik, "Özel Öğretim Genel Müdürlüğü'müz, TED okullarını bu konuda incelemeye aldı" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 3/07/2003 Perşembe
Güncelleme: 19:06 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, TED okullarının ana sınıfı için belirlediği 24 milyar liranın "gerçekten çok fahiş" olduğunu ifade ederek, "Özel Öğretim Genel Müdürlüğü'müz, TED okullarını bu konuda incelemeye aldı" dedi. Bakan Çelik, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampusu'nde düzenlenen Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

TED'in Türkiye'de kalitesini kanıtlamış saygın öğretim kurumlarından olduğunu, ancak ana sınıfı ile ilgili ilan ettikleri ücretin "gerçekten çok fahiş" olduğunu ifade eden Çelik, "Dolayısıyla Özel Öğretim Genel Müdürlüğü'müz, TED okullarını bu konuda incelemeye aldı " diye konuştu.

SİT alanı içindeki okullar satılmayacak

Bakan Hüseyin Çelik, okulların satışı konusunda, SİT alanı içinde bulunanların durumunun sorulması üzerine de, SİT alanı içindeki okullarının satışının söz konusu olmadığını söyledi.

Bakan Çelik, satıştan elde edilen gelirlerin Türk eğitiminin güçlendirilmesi, daha modern okulların yapılması için kullanılacağını belirtti.

  • ASLIHAN ALTAY KARATAŞ / ANKARA


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    21 yıl önce