|

Tek teker tutkusu Beyhan'ın sonu oldu

Adana'da motosikleti arka tekerinin üzerinde kullandığı için 'Tek teker Beyhan' olarak tanınan 19 yaşındaki Beyhan Deran motosiklet kazası sonucu öldü.

Yeni Şafak
13:14 - 29/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:16 - 29/11/2014 Cumartesi
DHA

Kaza, 27 Kasım'da merkez Seyhan İlçesi'nin Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Baklava imalathanesinde babası Süleyman Deran ile birlikte çalışan Beyhan Deran, öğle yemeği için izin alıp eve gitti. Yemekten sonra işe gitmek için evden çıkan Deran, arkadaşı 19 yaşındaki Sergen Akkapılı'yı da alıp motosiklet ile caddede dolaşmaya başladı.


Beyhan Deran, Şıh Cemil Caddesi'nde arkadaşı ile birlikte bindiği motosikletin önünü kaldırıp, arka lastik üzerinde hızla ilerlerken dengesini yitirince, aynı yönde giden kamyona arkadan çarptı.


Deran ve arkasında oturan Akkapılı ile birlikte savrulan motosiklet, karşı yönden gelen kamyonetin altına girdi. Beyhan Deran götürüldüğü hastanede kurtarılamazken arkadaşı ise tedavi altına alındı.


Otopsi ardından Beyhan Deran'ın cenazesi Akkapı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Beyhan Deran'ı son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlayan anne Serap Deran, oğlunun 10 yıl önce 19 yaşında motosiklet kazasında kaybettiği kardeşi Göksel İşimtekin ile aynı kaderi paylaştığını söyledi.

 
#tek teker
#motosiklet
#kaza
9 yıl önce