|

TerraCity'nin kapıları 220 milyonla açıldı

150 mağaza, 30 kafe & restoranla Antalya'nın yeni cazibe merkezi TerraCity olacak. Lara bölgesindeki 220 milyon dolarlık yatırımla birlikte istihdam tırmanacak

Tuğba Özbilir
00:00 - 1/06/2011 Çarşamba
Güncelleme: 01:16 - 1/06/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
TerraCity'nin kapıları 220 milyonla açıldı
TerraCity'nin kapıları 220 milyonla açıldı

Pramerica Real Estate Investors ve Eria Partners ortaklığında gerçekleştirilen TerraCity, 150 mağazası, 30 kafe & restoranıyla Antalya'nın yeni cazibe merkezi olacak. Antalya'nın Lara bölgesinde 220 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen “TerraCity” alışveriş merkezi bugün açılıyor. TerraCity alışveriş merkezi ulusal ve uluslararası 150 mağaza zinciri, 30 cafe & restoran ile toplam 180 seçkin markayı Antalya'lılarla buluşturacak.

BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Pramerica'nın Avrupa CEO'su Eric Adler, TerraCity'nin açılıyla ilgili olarak, “TerraCity EriaPartners ile ortaklığımızın tamamlanan ilk projesi ve Türkiye'ye olan taahhütlerimizin bir ifadesidir” dedi ve şöyle devam etti, “Pramerica Türk gayrimenkul sektöründe büyümeyi sürdürmeyi planlıyor ve daha şimdiden İstanbul'da bir başka büyük projenin geliştirilmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor.”

BİN 500 KİŞİLİK İSTİHDAM

Wafra Genel Müdürü Monir Barakat ise, “Türkiye yatırımcılarımız için kilit bir pazar ve bizler yakın gelecekte Türkiye'ye yönelik daha fazla fon kurmak istiyoruz,” dedi. EriaPartners'ın Yönetici Ortakları Aytek Şavkan ile Dr. Frithjof Fuchs, TerraCity projesinin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.

TerraCity Antalya'da yaklaşık 1. 500 kişilik istihdam yaratırken, yılda 12 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

ŞEHİRİ CANLANDIRIR

Şavkan “TerraCity 150 seçkin mağazası, 30 kafe ve restoranı ile Antalya'nın yeni ve heyecan verici cazibe merkezi olurken, kentin ticari ve sosyal yaşamına büyük katkıda bulunacak. “TerraCity'nin açılışıyla birlikte Lara bölgesinin kentin yaşamında daha da önemli bir rol üstleneceğine inanıyoruz” dedi.

Dr. Frithjof Fuchs ise açılışın kiracılar tarafınan heyecanla beklendiğini, alışveriş merkezinin tamamının açılış öncesi kiraya verildiğini vurguladı. Aralarında Burberry, Trussardi, Massimo Dutti, Brandroom gibi markaların yanısıra, Midpoint ve Mezzaluna gibi İstanbul'un başarılı zincir restoranlarının da bulunduğu mağazalardan 40'ı Antalya'ya ilk kez geliyor.




13 yıl önce