|

THY'den Manchester kalecilerine vefa filmi

Türk Hava Yolları, Edwin van der Sar'ın futbolu bırakacağı haberini alınca hem Sar'a hem de diğerlerine teşekkür ve övgü filmi yapmaya karar verdi

İstanbul
00:00 - 22/09/2011 Perşembe
Güncelleme: 22:58 - 21/09/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
THY'den Manchester kalecilerine vefa filmi
THY'den Manchester kalecilerine vefa filmi

Manchester United'ın resmi sponsoru Türk Hava Yolları, Edwin van der Sar'ın futbolu bırakacağı haberini alınca hem Edwin van der Sar'a hem de Manchester United'ın zengin tarihindeki tüm efsanevi kalecilere yönelik bir teşekkür ve övgü filmi yapmaya karar verdi. THY futbolla ilgili bu kısa filmi “The Other Final” adlı filmiyle tanınan Hollandalı yönetmen Johan Kramer ile birlikte gerçekleştirdi. Filmin çekim hazırlıkları 2 hafta sürdü ve 328 Stories yapımevi tarafından hayata geçirildi. Film Manchester'da iki tam günde çekildi. Birinci gün futbol sahneleri ve küçük Ken'in evindeki çekimler gerçekleştirdi. İkinci gün ise, çekimlere Old Trafford'da başlandı ve daha sonra Alex Stepney'in evinde devam edildi.

“SANKİ MANCHESTER KALECİSİ!”

Küçük kaleci Ken'in de olağanüstü bir iş çıkardığı belirtildi. Uçaklara ve uçmaya çok düşkün olan Ken aslında kalecilerin de uçtuğunu fark eder ve böylece büyülü yolculuk başlar. Amacı ne mi? Edwin van der Sar'dan o dev eldivenleri devralmak! “THY bu güzel kısa filmi tüm dünyadaki futbol romantiklerine sunar” denildi.



13 yıl önce