|

Topbaş'a Milan forması

Milano Belediye Başkanı Gabriele Albertini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş'a, Milanlı futbolcuların imzaladığı bir futbol topuyla, ünlü yıldız Shevchenko'nun 7 numaralı formasını hediye etti.

Yeni Şafak
00:00 - 25/05/2005 Çarşamba
Güncelleme: 16:46 - 27/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------
  • ZEKERİYA GÜLÜN/ İSTANBUL


    UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı'nı izlemek üzere İstanbul'a gelen Milano Belediye Gabriele Albertini, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Luciano Pezotti ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti. Albertini ve Pezotti, Topbaş'a, Milanlı futbolcuların imzaladığı bir futbol topu ile Shevchenko'nun 7 numaralı formasını hediye ettiler.
    Türkiye AB'ye üye olmalı

    Topbaş da, Liverpool ve Milano belediye başkanlarıyla Sait Halim Paşa Yalısı'nda sabah kahvaltısı yaparak, iki takım taraftarlarına da centilmenlik çağrısı yapacaklarını belirtti. İki takıma da başarılar dileyen Topbaş, "İstanbullular olarak, her iki takım taraftarlarından da centilmenlik bekliyoruz" dedi.

    Topbaş, Milano ve İstanbul arasındaki işbirliğini geliştirmek amacıyla iyi niyet mektubu imzalayacaklarını da sözlerine ekledi.

    Öte yandan Başkan Kadir Topbaş, Ukrayna'nın Harkov Valisi ve Belediye Başkanı Volorimir Shumalkin ile de görüştü. Kadir Topbaş'a, dostluk ve sevgiyi sembolize eden, geleneksel Ukrayna ekmeği hediye eden Shumalkin, ilk defa geldiği İstanbul'dan çok etkilendiğini ifade etti.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 yıl önce