|

TÜMOSAN dünyada Türkiye''nin gururu

Yeni Şafak
00:00 - 2/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:05 - 2/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
TÜMOSAN dünyada Türkiye''nin gururu
TÜMOSAN dünyada Türkiye''nin gururu

TÜMOSAN, Konya 12. Uluslararası Tarım Fuarı''nda yeni ürünleriyle boy gösterdi. Yurt içinden ve yurt dışından bir çok ziyaretçinin geldiği TÜMOSAN''ın yeni traktörleri büyük beğeni topladı. Fuara İrlanda''dan gelen heyet de TÜMOSAN''ın yeni modellerini inceledi.

İRLANDA BEĞENDİ

TÜMOSAN''ın İrlanda''daki durumu hakkında bilgi veren TÜMOSAN''ın İrlanda bayiliğini yapan Micheal Brogan, TÜMOSAN traktörlerinin İrlanda''da oldukça beğenilen bir marka olduğunu söyledi. Brogan sözlerine şöyle devam etti, ''Çok güvenilir ve gerçekten temelde olması gereken her şey var TÜMOSAN''da. İrlanda''da TÜMOSAN''ın traktörleri ile diğer firmalarla oldukça iyi bir şekilde rekabet edebiliyoruz. TÜMOSAN çok avantajlı. İrlanda''da küçük bir pazar var. Hedefimiz TÜMOSAN ile ilk 10''a girmek. TÜMOSAN''ın oradaki pazar payı gittikçe büyüyor. TÜMOSAN''ın çıkardığı 115 beygirlik Maximalar oradaki pazar payını yükseltecek. TÜMOSAN oradaki satışı yapılan en büyük Türk firması. TÜMOSAN''ın bayiliğini yapmak bize gurur veriyor ve bizi mutlu ediyor. İrlanda''da yüzde 6''lık bir payı var. Hedefimiz bunu daha da yükseltmek.''

BÜYÜMEYE DEVAM

TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Dr. Galip Öztürk ise TÜMOSAN''ın 13 ülkeye ihracat yaptığını belirten Öztürk, ihracat yelpazesini büyütmeye devam edeceklerinin bilgisini verdi.

12. Uluslararası Tarım Fuarı''na katılan TÜMOSAN, yoğun ilgi gördü. İrlanda''da TÜMOSAN''ın bayiliğini yapan Micheal Brogan ve Joan Brogan çifti, TÜMOSAN''ın İrlanda''da çok beğenilen bir marka olduğunu söyledi.

10 yıl önce