|

Tüp bomba gibi patladı: 3 yaralı

Ordu''da bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu 1''i ağır 3 kişi yaralandı.

İha
00:00 - 26/03/2013 Salı
Güncelleme: 15:03 - 26/03/2013 Salı
Yeni Şafak
Tüp bomba gibi patladı: 3 yaralı
Tüp bomba gibi patladı: 3 yaralı

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Bucak Mahallesi''nde Murtaz Karaman''a(72) ait tek katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sevim(68) ve Murtaz Karamaın ile kızları Hacer Karaman'ın (40) birlikte yaşadığı tek katlı evde gaz sıkışmasından dolayı mutfak tüpü patladı. Patlamanın etkisiyle evin iç duvarları, evdeki eşyalar yerle bir olurken, evde bulunanlar yaralandı.

Çevredeki evlerinde patlamanın etkisiyle camları kırılırken, ilk müdahale komşulardan geldi. Evde çıkan yangın komşular ve itfaiye tarafından söndürülürken, yaralılar 112 ekipleri tarafından Ordu''daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Yaralılardan Murtaz Karaman''ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, komşu Hayriye Kuru, yaşadıklarını şöyle anlattı: ''Büyük bir gürültü ile kendi evimizdeki çocuklarımızın çığlıklarıyla uyandık. Kapıya fırladık. Geldiğimizde herkes yanık, halde ev patlamış şekilde bulduk. Müdahale ettik komşularla. Daha sonra hastaneye kaldırıldı. Gelen yetkililer patlamanın gaz kaçağından dolayı olduğunu söylediler."

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

11 yıl önce