|

Türk Nippon bireysel sigortalarda iddialı

00:00 - 19/09/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:38 - 19/09/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Türk Nippon bireysel  sigortalarda iddialı
Türk Nippon bireysel sigortalarda iddialı

Sigorta sektöründe tekrar faaliyete başlayan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Yusuf Satoğlu, şirketin öncelikli hedefinin, sağlıklı ve emin adımlarla büyümek olduğunu vurgulayarak, hayat dışı tüm branşlarda faaliyet göstereceklerini belirtti. Satoğlu, özellikle bireysel sigorta ürünlerinde iddialı olduklarını dile getirdi.

Türk Nippon Sigorta'nın yüzde 90'ının Harel Grubu'na ait olduğunu ifade eden Satoğlu, 70 yıllık geçmişi olan Harel Grubu'nun İsrail'in en büyük sigorta şirketi olduğunu belirtti. Grubun, Tel Aviv borsasında işlem gördüğünü, Yunanistan, İngiltere ve İsviçre'de de yatırım yaptığını anlatan Satoğlu, Harel Grubu'nun, Türkiye'deki sigorta potansiyelini uzun vadede iyi ve büyük gördüğünü söyledi.

ŞEFFAF SİGORTACILIK

Türkiye'nin gün geçtikçe anlam kazanan sigorta potansiyelinin klasik sigortacılık anlayışının dışında, farklı, bilimsel, kaliteli, şeffaf ve müşteri odaklı bir anlayışla değerlendirileceğini düşündüklerini ifade eden Satoğlu, “Farklı ve kaliteli bir şirket olarak sektöre renk katacağımıza ve rüzgar getireceğimize inanıyoruz. Harel'in 70 yıllık birikim ve tecrübesini yanımıza alarak çıktığımız bu yolda umarım rüzgarımız hiç eksik olmaz” diye konuştu.


15 yıl önce