|

Türk siyasetini yeni yüzlerle zenginleştirdik

Hafta sonu Samsun ve Ordu'da partisinin aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından teşkilatla vefa yemeğinde bir araya geldi.

Fazlı Şahan
04:00 - 22/01/2019 Salı
Güncelleme: 02:27 - 22/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Recep Tayyip Erdoğan partisinin yetkilileriyle buluştu.
Recep Tayyip Erdoğan partisinin yetkilileriyle buluştu.

Edinilen bilgilere göre, Erdoğan, AK Parti tabanına “Bizim milletimiz kendisi için koşan, koşturan, samimiyetle hizmet eden hiç kimseye unutmaz, daima hayırla yad eder” mesajını verdi.

Siyaseti milletin gönlüne girme ve en güzel hizmetleri götürme vasıtası olarak teşkilata anlatan Erdoğan’ın “Biz buralarda ikbal için değil; geride hayırla, dua ile anılacak bir miras bırakmak için bulunuyoruz" dediği öğrenildi.

FIRSAT VERMEDİK

Siyasette rekabetten de bahseden Erdoğan’ın şunları söylediği belirtildi:

“Kadim dava arkadaşlarımızla beraber yeni yüzler, yeni isimler, yepyeni heyecanlarla Türk siyasetini zenginleştirmeyi sürdüreceğiz. Zira yenilenme ancak rekabet ve yarışın olduğu atmosferde gerçekleşir. Ancak bizim inancımızda rekabet, kardeşlik hukukunu zedelemediği zaman meşru ve makbuldür.”

  • Moral motivasyonun daima yüksek tutulması mesajı veren Erdoğan’ın, “Şimdiye kadar umudunu partimizin tökezlemesine bağlayanlara, dava şuuru ve kardeşlik hukuku içinde bekledikleri fırsatı vermedik. 31 Mart seçimlerine giden süreçte MHP ile kurduğumuz Cumhur İttifakı’na özenle sahip sıkacağız. Fitne odaklarının nifak girişimlerine asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
#Samsun
#Ordu
#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan
5 yıl önce