|

Türkiye, Bosch için büyük önem taşıyor

Robert Bosch GMBH Yönetim Kurulu Başkanı Fehrenbach, Türkiye'de 8 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek, 'Bu gösteriyor ki, Türkiye Bosch için büyük bir önem taşıyor” dedi

Paris
00:00 - 31/10/2008 Cuma
Güncelleme: 02:48 - 31/10/2008 Cuma
Yeni Şafak
Türkiye, Bosch için büyük önem taşıyor
Türkiye, Bosch için büyük önem taşıyor

Robert Bosch GMBH Yönetim Kurulu Başkanı Franz Fehrenbach, "Bosch olarak bugün Türkiye'de 8 bin 500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu gösteriyor ki, Türkiye Bosch için büyük bir önem taşıyor" dedi. Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) tarafından Paris Louvre Müzesinde düzenlenen EFQM Ödül törenine katılan Fahrenbach, "Biz 8 yıl içinde benzin püskürtme sistemlerini de Türkiye'de üretmeye başlayacağız. Ben Türkiye ve bizim Türkiye'deki ekibimizden büyük bir gurur duyuyorum. Bosch olarak bugün Türkiye'de 8 bin 500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu gösteriyor ki, Türkiye Bosch için büyük bir önem taşıyor. Eminim ki Bosch Türkiye bundan sonra da başarıyla gelişecek" dedi.

BURSA'YA YENİ YATIRIM

Fehrenbach, dizel püskürtme sistemlerini sadece Bursa'da değil dünyanın çeşitli yerlerindeki tesislerinde de ürettiklerine dikkati çekti. Bu yeni ürünü ilave olarak Bursa'ya getirmenin, Bursa Dizel Fabrikası'nın başarısı olduğunu anlatan Fehrenbach, "Dizel sistemi bu kadar başarılı olmasaydı, benzin püskürtme sistemlerini Bursa'ya getirmezdik" diye konuştu.





16 yıl önce