|

Üç günde 21 iş yerini soyan 6 hırsız yakalandı

Manisa'da 3 günde 21 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Soygun anları ise işletmelerin güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Yeni Şafak
13:49 - 13/11/2018 Salı
Güncelleme: 14:01 - 13/11/2018 Salı
DHA
Gözaltına alınan 6 kişi sağlık kontrolünden geçirilmeleri için hastaneye götürüldü.
Gözaltına alınan 6 kişi sağlık kontrolünden geçirilmeleri için hastaneye götürüldü.

Manisa'nın Muradiye Mahallesi'nde bir gecede, 9 iş yerinden gelen hırsızlık ihbarının ardından Muradiye Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, harekete geçti. Bir gün sonra aynı mevkide bir marketten hırsızlık yapmak isteyen 4 şüpheliden 1'i, jandarma ekiplerince yakalandı.

Ekipler harekete geçti

Şüphelinin ifadesinden şüphelilerin kiralık bir otomobille hareket ettikleri belirlendi. Kiralık otomobil, eski mezarlık mevkinde tespit edildi. Biri araçta uyurken, 3 şüpheli, pazar günü yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler, ifadelerin ardından hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

3 günde 21 hırsızlık iş yerini soydular

  • Şüpheliler N.Ö., A.Ö., D.Y., Y.C.Y., Ö.C.G. ve M.Ö.'nın 3
    gün içerisinde Saruhanlı ilçesinde 7, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 14 iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edildi.
    Şüphelilere ait kiralık araçta yapılan aramada, Saruhanlı ilçesindeki bir dükkandan çalındığı belirlenen 18 konfeti, 160 meşale ve buna benzer eşyalar, Muradiye Mahallesi'ndeki bir marketten çalındığı tespit edilen ve poşet içerisindeki 75 lira bozuk para ile levye bulundu.

Güvenlik kameralarından kaçamadılar


Şüphelilerin hırsızlık amaçlı geldiği bir kahvehanenin kapısını levyeyle kırarak içeri girmeye çalışma anları, yine bir eczaneye girmek için olay yerine gelip kameralara zarar vermeleri, işletmelerin güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



#Manisa
#Muradiye
#Hırsızlık
5 yıl önce