|

Uludağ'da cinayet: Tatilciler valizlerini alıp oteli terk etti

Uludağ'da gece güvenlik görevlileriyle kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Cinayetin ardından jandarma ekipleri 17 kişiyi gözaltına aldı. Birçok tatilci ise yaşanan olayın ardından gece yarısı ellerinde valizleriyle Uludağ'ı terk etti.

Yeni Şafak
07:37 - 11/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 07:47 - 11/02/2019 Pazartesi
Uludağ'da yaşanan cinayetin ardından tatilciler valizlerini alıp bölgeyi terk etti.
Uludağ'da yaşanan cinayetin ardından tatilciler valizlerini alıp bölgeyi terk etti.

Bursa'da Uludağ Birinci Oteller Bölgesi'nde, iki grup arasında çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği 3 kişininde yaralandığı silahlı kavganın detayları ortaya çıktı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kavganın, Uludağ'daki kış festivalindeki güvenlik görevlileri ile kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında çıktığı öğrenildi. Çıkan silahlı kavgada kayak kiralama işi yapan 19 yaşındaki Yusuf Köse'nin hayatını kaybettiği belirlendi.


17 KİŞİ GÖZALTINDA

Jandarma ekipleri, yaşanan olayın ardından özel güvenlik görevlilerinden ve kayak kiralama işi yapan esnaflardan oluşan 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 17 şüpheli, Uludağ Jandarma Karakolu'na götürüldü.


TATİLCİLER OTELLERİ BOŞALTTI

Yaşanan kavganın ardından bir çok işletme ve otelin camlarında zarar olduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise 20'ye yakın boş kovan ele geçirildi. Olayın yaşandığı yerin yakınındaki otellerdeki tatilcilerin, gece yarısı ellerindeki valizler ile otelleri boşalttığı ve tatillerini sonlandırdıkları görüldü. Jandarma ve Özel Harekat ekipleri, uzun namlulu silahlarla çevrede aldığı güvenlik önlemlerini sürdürüyor.


Olaya tanıklık eden vatandaşlar, çok sayıda silah sesi duyduklarını, arbede ve büyük panik yaşadıklarını belirttiler. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.


#Bursa
#Uludağ
#cinayet
#kış turzmi
5 yıl önce