|

Ünlü golfçüler Antalya’da yarışacak

Dünyanın en iyi golf oyuncuları ‘Turkish Airlines Open 2016’ için Antalya’da buluştu. Bugün başlayıp 6 Kasım’a kadar sürecek turnuvada, 78 golfçü 7 milyon dolarlık ödül için kıyasıya yarışacak.

Yeni Şafak
04:00 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:43 - 3/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Danny Willett
Danny Willett

Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Turkish Airlines Open 2016, dünyaca ünlü sporcuların katılımıyla Antalya'da başlıyor. 6 Kasım'a kadar sürecek turnuvada 78 golfçü, 7 milyon dolarlık ödül için kıyasıya rekabete girişecek.





GÜVENLİK KONUSUNDA SIKINTIMIZ YOK


Turnuvanın gerçekleştirileceği otelde düzenlenen basın toplantısına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünyaca ünlü golfçüler Lee Westwood ve Danny Willett katıldı. Çavuşoğlu, dünyaca ünlü sporcuları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. İngiliz oyuncu Lee Westwood, Türkiye'ye beşinci defa geldiğini, her şeyin mükemmel olduğunu belirtti. Westwood, “THY çok iyi bir sponsor ve güzel bir turnuva olacak" dedi. Ünlü golfçü Westwood, güvenlikle ilgili bir soruya “Hiçbir korku yaşamıyorum. Her yerde, her an her şey olabilir. Türkiye de bundan farklı değil" cevabını verdi. İngiliz oyuncu Danny Willet ise Antalya'nın çok güzel olduğunu, golf sahasını da beğendiğini belirtti. THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, sponsorluğun 2018'e kadar devam edeceğini ve 7 milyon dolarlık destekleri olduğunu kaydetti. Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise turnuvanın mükemmel olacağına inandığını söyledi.


#‘Turkish Airlines Open
#Seda Kalyoncu
#Antalya
#Golfçüler
8 yıl önce