|

Uysal göreve başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mevlüt Uysal, Eyüp Sultan Camii’nde sabah namazını kıldıktan sonra mesaisine başladı. Başkanlık mühürünü teslim alarak göreve başlayan Uysal “Vatandaşlarımız, ‘İnşallah daha iyi hizmet göreceğiz’ diyorlar. Vatandaşın talebi hizmet, biz de inşallah buna yetişeceğiz” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:31 - 30/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Mevlüt Uysal göreve duayla başladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Mevlüt Uysal göreve duayla başladı.

Kadir Topbaş’ın istifasının ardından önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mevlüt Uysal, Eyüp Sultan Camisi’nde sabah namazını kıldıktan, Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret ettikten sonra mesaisine başladı. Mevlüt Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ilk gününde sabah namazını Eyüp Sultan Camisi’nde kıldı, daha sonra Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret etti.

EYÜP SULTAN’A ZİRAYET

Duanın ardından çevredeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, simit alan Uysal için güvercin uçuruldu. Uysal, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki binasına gelerek, makamına oturdu. Burada konuşan Uysal, ilk gün mesaiye hızlı başladıklarını, tebrikleri kabul ettiklerini söyledi.

ERDOĞAN TEBRİK ETTİ

Göreve başladığı ilk günün mesaisine de Eyüp Sultan’da başladığını hatırlatan Uysal, “Vatandaşlarımız bizi tebrik etti. İstanbul için hizmet bekliyorlar. Vatandaşlarımız, ‘İnşallah daha iyi hizmet göreceğiz.’ diyorlar. Vatandaşın talebi hizmet, biz de inşallah buna yetişeceğiz” diye konuştu. Bu arada Uysal'dan boşalan Başakşehir Belediye Başkanlığı için seçimler 4 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

#İBB
#Mevlüt Uysal
7 yıl önce