|

Uyuşturucu rezidansı!

Sarıyer’de lüks bir rezidansa düzenlenen baskında 38 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi. Özel güvenlik kılığında daireye giren polis ekipleri 40 suçtan sabıkası bulunan Olcay K. ve eşini gözaltına aldı.

Şahin Şen
04:00 - 17/01/2019 Thursday
Güncelleme: 03:29 - 17/01/2019 Thursday
Yeni Şafak
Baskın yapılan adreste koliler içerisinde 550 bin ectasy uyuşturucu hap, 47 kilo kokain ve 68 kilo eroin ele geçirildi.
Baskın yapılan adreste koliler içerisinde 550 bin ectasy uyuşturucu hap, 47 kilo kokain ve 68 kilo eroin ele geçirildi.

İstanbul Sarıyer’deki lüks bir rezidansta yaşayanlar, son bir hafta içinde gece saatlerinde rezidansa giren çıkanlardan ve taşıdıkları kolilerden şüphelenince durumu polise bildirdi. Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu dairede 3 çoçuk Sahibi Olcay K. ile imam nikahlı eşinin yaşadığı tespit edildi.


38 MİLYON LİRA DEĞERİNDE

Ailenin yaşadığı lüks rezidansla gelirlerin uyuşmadığı anlaşılması üzerine operasyon için harekete geçen ekipler, özel güvenlik kılığına girerek daireye baskın düzenledi. Daireye giren Ekipler Olcay K. ve imam nikahıyla yaşadığı Ildız A.’yı gözaltına aldı. Evdeki 1,5 yaşındaki ikiz kız çocuklar ve 7 yaşındaki erkek çocuk korumaya alındı. Baskın yapılan adreste koliler içerisinde 550 bin ectasy uyuşturucu hap, 47 kilo kokain ve 68 kilo eroin ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin 38 milyon lira olduğu belirlendi.

TAKAS ZULASI ELE GEÇİRİLDİ

Uzman narkotik polisleri, farklı türde yüksek miktarda uyuşturucu bulunan evin “Takas zulası” olduğunu tespit etti. Lüks dairede, Avrupa’dan gelen uyuşturucu ile Avrupa’ya gönderilecek uyuşturucuların değişiminin yapıldığı belirlendi. Üç çocuk sahibi anne, ikiz çocuklar sütten kesilmediği için savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hırsızlık, uyuşturucu kullanma ve dolandırıcılıktan 40 suç kaydı olan Olcay A. tutuklandı.

#Sarıyer
#Uyuşturucu
5 years ago