|

Uyuyan karısını defalarca bıçakladı: Kırılan bıçak vücudunda kaldı

Kadına şiddetin son durağı bu kez da Aksaray oldu. 51 yaşındaki Sevgül U, uyuduğu sırada eşi Ramazan U.'nun bıçaklı saldırısına uğradı. Kolundan 1, göğsünden 3 bıçak darbesi alan ve bıçağın kırılan bölümü vücudunda saplı kalan talihsiz kadının çığlıklarını duyan komşuların polis ve sağlık ekiplerine ihbarıyla eşinin elinden kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı. Ramazan U., gözaltına alındı.

12:58 - 22/11/2021 Pazartesi
Güncelleme: 13:08 - 22/11/2021 Pazartesi
DHA
Cani kocanın yüzünün kanlar içinde olması dikkat çekti.
Cani kocanın yüzünün kanlar içinde olması dikkat çekti.

Olay, saat 07.30 sıralarında, Hasas Mahallesi Sefa Altınsoy Caddesi'nde bulunan 6 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Ramazan U., henüz bilinmeyen nedenle evde uyuyan eşi Sevgül U.'ya mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı.

Kanlar içinde kaldı

Kolundan 1 ve göğsünden aldığı 3 bıçak darbesiyle uyanan ve kanlar içinde kalan Sevgül U., çığlık atarak komşularından yardım istedi. Kadının bağırmasını duyan komşuları da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sevgül U., ihbarla eve gelen ekipler tarafından eşinin elinden kurtarıldı.



Cani koca gözaltında

Sağlık görevlilerince ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sevgül U.'nun, röntgen çekilmesi sonucu, bıçağın kırılıp vücudunda saplı kaldığı anlaşıldı. Ameliyata alınan kadının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olay sırasında eli ve yüzü kanlar içinde kalan Ramazan U. da polis ekiplerince gözaltına alındı.

#Sevgül U
#aksaray
2 yıl önce