|

Vali Güler'den 'jel'li önlem

Cihan
00:00 - 29/10/2009 Perşembe
Güncelleme: 10:18 - 29/10/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Vali Güler'den 'jel'li önlem
Vali Güler'den 'jel'li önlem

Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıldönümü nedeniyle İstanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tebrikleri kabul etti.

Misafirleriyle tek tek tokalaşan Vali Güler, daha sonra domuz gribine karşı ellerini bir jelle temizledi. Güler, basın mensuplarına da jel gönderdi.

İstanbul Valiliği'nde gerçekleşen tebrik kabul töreninde İstanbul Valisi Muammer Güler, 1 . Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tebrikleri kabul etti.

Kabul töreninde üniversite rektörleri, dekanlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, bazı belediye başkanları, yerli ve yabancı dini temsilciler, konsoloslar, askeri erkan ve emniyet müdürleri hazır bulundu.

İstanbul Valisi Muammer Güler, misafirleriyle tek tek tokalaştığı için tebriklerin ardından elini anti bakteriyel bir jelle temizledi. Yanındaki Topbaş'ın eline de jelden döken Vali Güler, basın mensuplarına da jelden gönderdi.

Kabulün ardından İstanbul Valisi Muammer Güler ve beraberindekiler Vatan Caddesi'ndeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine katılacak.

15 yıl önce