|

Vardan vedasını 'zirve'den yaptı

MÜSİAD'daki genel başkanlık görevi sona erecek olan Ömer Cihad Vardan için Avrupa'nın en yüksek binası Sapphrie'de veda yemeği düzenlendi. 'Başkan zirveden veda etti' esprilerinin yapıldığı gecede Vardan, "İnşallah gönüllerin zirvesinde de oluruz” dedi

Üsame Karakış
00:00 - 26/04/2012 Perşembe
Güncelleme: 22:57 - 25/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Vardan vedasını 'zirve'den yaptı
Vardan vedasını 'zirve'den yaptı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MÜSİAD) iki dönemlik genel başkanlık görevi 28 Nisan'da sona erecek olan Ömer Cihad Vardan için Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler'in ev sahipliğinde Avrupa'nın en yüksek kulesi Sapphire'de veda yemeği verildi. Yemeğe gazetecilerin yanı sıra MÜSİAD genel başkan yardımcıları da hazır bulundu. Vardan, konuşmasında, "İnşallah gönüllerin zirvesinde de oluruz ve zirvede MÜSİAD başkanlığını bırakmış oluruz' dedi. Başkanlık süresince sevinçlerin ve sıkıntıların paylaşıldığı bir 4 yıl yaşadıklarını belirten Vardan, ülkenin de bu dönemde bir dönem geçirdiğini söyledi. Vardan, 'Hem 2010, hem 2011'de dünyanın en hızlı büyüyen ikinci ekonomisi olarak tarih yazdık. Bu dönemde eğer yapabildiysek, ülkemiz ekonomisine katkı sağlamış bir grubun başkanı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çorbanın içinde tuzumuz olsun istedik' dedi.

İSTİKRARI KORUMAK HERKESİN GÖREVİ

Türkiye'nin bu günleri huzur, istikrar ve güven ortamının ülkede oluşmasından dolayı görebildiğini vurgulayan Vardan, bu ortamın devam etmesinin herkesin üzerine düşen bir görev olduğunu söyledi.


Cihad ve MÜSiAD için eski Başkan Bolat'a teşekkür

Vardan, davete katılan misafirlerine, MÜSİAD'daki 4 yılını da içeren 'Cihad ve MÜSİAD' isimli kitabını hediye etti. Kitabı yazmaya kendisini MÜSİAD eski Başkanı ve Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat'ın teşvik ettiğini anlatan Vardan, 'Ömer Başkan'ın vasiyet gibi söylediği, 'Her MÜSİAD başkanının bir kitabı olmalıdır. Entelektüel bilgisini yansıtmalıdır' sözü üzerine aldık kalemi elimize. 'Sen söyle başkası yazsın' dediler. 'Olmaz, ben yazacaksam, benim yazmam lazım' dedim. Okurken biraz güleceksiniz, bazen üzüleceksiniz' diye konuştu.



12 yıl önce