|

Vasiyete uymadı cenazeye katıldı

Reklamcı Ali Taran'ın, olaylı bir süreçle ayrıldığı eşi Selma Desmond'un cenazesi Ulus Mezarlığı'nda defnedildi. Selma Desmond'un "Ali cenazeme gelmesin" diye vasiyet etmesine rağmen, oğlu ile katıldığı cenaze töreninde Ali Taran taziyeleri kabul etti.

Aa
00:00 - 26/11/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:30 - 25/11/2011 Cuma
Yeni Şafak
Vasiyete uymadı cenazeye katıldı
Vasiyete uymadı cenazeye katıldı

Reklamcı Ali Taran'ın eski eşi Selma Ann Desmond'ın (54) cenazesi toprağa verildi. Desmond için Levent Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sunucu Acun Ilıcalı, sanatçılar Hülya Avşar, Kadir İnanır, Kıvanç Tatlıtuğ, Mazhar Alanson ile Desmond'un yakınları katıldı. Törende, Ali Taran ile oğlu Kuzey Taran ve Desmond'un annesi Güney Erman, kardeşi Neriman Erman taziyeleri kabul etti. Kuzey Taran, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok üzgün olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

'Annem, Hakk'ın rahmetine kavuştu. Kabullenmek zorundayım. Onun istediği gibi olacağım. Bir vasiyeti yoktu. 21 yıl boyunca öğrettiği her şey vasiyettir. Bana, anne olarak öğrettiği şeyler yeter.'

YAŞAMINI HUZUR İÇİNDE YİTİRMİŞ

Desmond'un cenazesine gelmemesini vasiyet ettiği öne sürülen boşandığı eşi Ali Taran taziyeleri kabul sırasında çok üzgün olduğunu ifade ederek, 'Bu konuda konuşanlar var. Kendimi savunmak, bana söylenenlere karşı hiçbir şey söylemek istemiyorum. Onlar benden nefret etsinler. Bu benim için en büyük hediyedir. Ancak Selma huzur içinde yaşamını yitirmiş, Kuzey öyle söylüyor. Ben yanında değildim. Üzgünüz. Çok üzgünüz; ama işte duygularım bu.'

21 YILLIK EŞE OMUZ VERMEDİ

Levent Camii'nin avlusunda duran ve eski eşinin tabutuna fazla yaklaşmayan Ali Taran'ın cenaze namazı sırasında da arka saflarda durması dikkat çekti. Taran, eski eşi camiden çıkarılırken tabutuna da omuz vermedi. Selma Ann Desmond'un cenazesi, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına konularak götürüldüğü Ulus Mezarlığı'nda defnedildi.




12 yıl önce