|

Vestel Manisaspor'da transfer

İha
00:00 - 1/02/2008 Cuma
Güncelleme: 12:32 - 1/02/2008 Cuma
Yeni Şafak
Vestel Manisaspor'da transfer
Vestel Manisaspor'da transfer

Vestel Manisaspor, Portekiz'in Vitaria Gui Mara Es takımında forma giyen Tiago Jaoa Targino da Silva ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.



Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamada bulunan Vestel Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Targino ile birlikte takımdaki yabancı sayısının 7'ye yükseldiğini belirterek, "6 aylık sözleşme imzaladık. Sezon sonunda belirtilen rakamı ödersek Targino, takımızda devam edecek" dedi.


21 yaşındaki Portekizli genç futbolcu Tiago Jaoa Targino da Silva ise, "Türkiye liglerinde oynayan arkadaşlarımdan bilgiler aldım. Buraya faydalı olabilmek için geldim. Takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe'yi çok yakından biliyorum. Jardel, bu ligde oynamıştı. Şu anda Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda oynuyorum. Amacım burada kendimi gösterip, Portekiz Milli Takımı'na seçilmek" diye konuştu.



Portekiz Ligi'nde Vitaria Gui Mara Es formasıyla 4 gol, Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda ise 1 gol atan Targino, imza töreninin ardından ayağının tozuyla Vestel Manisaspor ile ilk antrenmanına çıktı.


16 yıl önce