|

Veysel Tiryaki: Hizmete belediyeden başlayacağım

Altındağ'ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Tiryaki, ilçenin 50 yıldır ihmal edildiğini savunarak, belediyeyi daha aktif hale getirerek, 24 saat hizmet vereceğini kaydetti.

Yeni Şafak
00:00 - 4/04/2004 Pazar
Güncelleme: 17:37 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ın 50 yıldır ihmal edildiğini savunarak, bu ihmalin izlerini 5 yılda sileceğini söyledi. Tiryaki, hizmete yeterince iyi çalışmayan belediyeden başlayacağını ifade etti. Belediyeyi atıl bir durumda bulduğunu belirten Tiryaki, belediyeyi daha aktif hale getirerek, 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini kaydetti.

Altındağ'da kentsel dönüşüm projesini uygulanmaya başlanması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Tiryaki, buraların yeniden imar yapılacağını belirtti. Altındağ'ın tarihi kent projesi çerçevesinde yeniden yapılandırıcağını da vurgulayan Tiryaki, Altındağ'da tarihi yapıyı ön plana çıkaracaklarını kaydetti. Esenboğa yolu üzerinde 10 bin yeni konut yapacaklarını söyleyen Tiryaki, bu konutları 3 yıl içinde tamamlayacaklarını vurguladı.

Sosyo-kültürel faliyetler hızlandırılacak

Altındağ'ın sosyo-kültürel etkinlik anlamında çok zayıf kaldığını hatırlatan Tiryaki, "Altındağ, başkentin göbeğindedir. Ancak, sosyo- kültürel faliyetlerin en az yapıldığı yerlerden biri olarak göze çarpmaktadır. Biz Altındağ'ı,bu faaliyetlerin merkezi haline getireceğiz" diye konuştu. Altındağ'ın yeşil dokudan mahrum olduğuna da dikkat çeken Tiryaki, yeşil alanların genişleteceklerini söyledi.

  • BEHÇET GÜNGÖR/ANKARA


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce