|

Vicdan azabına dayanamayan kardeş korkunç sırrı 6 yıl sonra anlattı

Gaziantep'te, 22 yaşındaki Fatma B. 2013 yılında evlilik dışı ilişkisinden dünyaya getirdiği bebeğini boğdu, ardından kardeşinin yardımıyla evlerinin odunluğuna gömdü. 6 yıl sonra vicdanen rahatsız olan kardeşi Mehmet B., polise giderek ablasını ihbar etti. Abla-kardeş gözaltına alınırken, evlerinin odunluğundaki kazıda bebeğe ait kemikler bulundu.

14:57 - 8/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 15:02 - 8/04/2019 Pazartesi
DHA
Bebeğin öldürülüp gömüldüğü evin odunluğu.
Bebeğin öldürülüp gömüldüğü evin odunluğu.

Gaziantep'te iddiaya göre, şu an evli ve 1 çocuk annesi olan Fatma B. (22),2013 yılında evlilik dışı ilişkisinden hamile kaldı. Ailesine bu durumdan bahsetmeyerek hamileliğini gizleyen Fatma B., evlerinin tuvaletinde doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Fatma B., dünyaya getirdiği bebeği, iddiaya göre ailesine açıklayamayacağı için boğarak öldürdü. Fatma B., daha sonra kimsenin görmemesi için durumu anlattığı kardeşi Mehmet B. ile birlikte bebeğin cesedini Kayaönü Mahallesi'ndeki evlerinin odunluğuna gömdü.

KARDEŞİ İHBAR ETTİ

Olayın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra vicdanen rahatsız olduğunu belirten Mehmet B. (21),polise giderek durumu anlattı. Kendisinden bir yaş büyük olan ablasının dünyaya getirdiği bebeğini boğduğunu ve birlikte odunluğa gömdüklerini söyledi.

BEBEĞİN KEMİKLERİ BULUNDU

Bu ifadenin ardından Kayaönü Mahallesi'ndeki adrese giden polis ekipleri, Mehmet B.'nin gömdüklerini söylediği odunlukta yaptığı kazıda boğularak öldürülen bebeğe ait kemiklere ulaştı. Kemikler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis bebeğini boğarak öldürdüğü öne sürülen Fatma B.'yi de gözaltına aldı. Abla-kardeş, emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

#Gaziantep
#cinayet
5 yıl önce