|

Yangında hayatını kaybeden ünlü Youtuber Emre Özkan kimdir?

Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Cansu Kovancı İstanbul Bağcılar'daki evlerinde elektrik kontağından çıkan yangında dumandan zehirlenerek can verdi. Youtuber Emre Özkan'ın sevenleri ise 'Emre Özkan öldü mü?' şeklinde aramalar yapmaya devam ediyor. Emre Özkan’ın babasının arkadaşı olan Turgut, “Çıkan yangında maalesef Emre’yi kurtaramadık. Babası 10 yıllık mesai arkadaşım. Kendisi youtuber zaten, 30-40 milyon tıklanan videoları var, video hazırlıyordu. Bu işle uğraşıyordu, Emre hayatını bu şekilde idame ettiriyordu. Ama genç bir yaşında kaybettik, çok üzgünüz” diye konuştu

Yeni Şafak
09:00 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:50 - 14/11/2018 Çarşamba
IHA
YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenen Emre Özkan‘ın en büyük amacı okulunu bitirip yönetmen olmaktı.
YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenen Emre Özkan‘ın en büyük amacı okulunu bitirip yönetmen olmaktı.

Bağcılar'da sabaha karşı çıkan yangında ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Bağcılar İstanbul Caddesi üzerindeki bir stüdyoda sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.İçeri giren itfaiye ekipleri 2 kişinin cesedini buldu. Cesetler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cesetlerin kimlikleri de tespit edildi.

Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı hayatını kaybetti

  • Yangında hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu anlaşıldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ilk incelemede, 2 kişinin de dumandan zehirlenerek öldükleri anlaşıldı. Polis ve itfaiyenin incelemeleri sonucu, yangının elektrik kontağı veya evdeki ısıtıcıdan çıktığı değerlendiriliyor.

Emre Özkan kimdir?

1993 senesinde Samsun Havza'da ilçesinde dünyaya gelen Emre Özkan İstanbul'un Bağcılar'da semtinden yaşamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenmiş ve 300 binden fazla aboneye sahip olmuştur.

"Üstüme düşeni yaptım diyebilirim"

15 Temmuz nöbetleri esnasında sen de Bağcılar Meydanı'na çıkıp bestelediğin Gördü Türkiye'ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkıyla ilgili "
O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip
'
Bunu bestelemeni istiyorum
' dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim
." demişti

"Dumandan içeri giremedik"

Çevrede esnaflık yapan Kemal Lafçı, "
Her akşam görüştüğümüz iyi bir arkadaşımızdı. Arkadaşımız kaybettik çok üzgünüz. Komşu dükkanı açtığında dumanları görüp yangını fark etti. Koştuk geldik ama dumandan içeri giremedik
." dedi.

Stüdyo harabeye döndü

Yangının ardından stüdyonun içindeki eşyaların tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü. Faciayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken, ünlü youtuber’ı tanıyanları ise olay yerine gelerek üzüntülerini belirtti.

"Çok üzgünüz"

Emre Özkan’ın babasının arkadaşı olduğunu dile getiren Turan Turgut, “Çıkan yangında maalesef Emre’yi kurtaramadık. Babası 10 yıllık mesai arkadaşım. Kendisi youtuber zaten, 30-40 milyon tıklanan videoları var, video hazırlıyordu. Bu işle uğraşıyordu, Emre hayatını bu şekilde idame ettiriyordu. Ama genç bir yaşında kaybettik, çok üzgünüz” diye konuştu

Öte yandan, ünlü youtuber Emre Özkan’ın cenazesinin memleketi Samsun’a gönderildiği öğrenildi.



#Emre Özkan
5 yıl önce