|

Yaşam Parkuru ile muhteşem yaşam

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 9 günlük bayram tatili sonrasında Derecebahçe Mahallesi sakinleriyle buluşurken tatil boyunca ara vermeden devam eden Yaşam Parkuru Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi
04:00 - 28/08/2018 Salı
Güncelleme: 02:51 - 28/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Yaşam Parkuru ile muhteşem yaşam
Yaşam Parkuru ile muhteşem yaşam

9 günlük bayram tatili sonrası ilk mesai gününde erken saatlerde çalışmalarına başlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Muhtarı Sabiha Demirci’yi ziyaret ederek mahalle sakinlerinin isteklerini dinlerken hemen ardından çevre esnafı ve mahalleliyi ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Esnaf ve mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Tok; “Vatandaşımızın dinlendiği tatil sonrası onlarla bir araya gelerek hem hatırlarını hem de taleplerini kendilerine sormak istedik” diye konuştu.


YAŞAM PARKURU’NDA HER AYRINTI DÜŞÜNÜLÜYOR

Mert Irmağı kenarında 20 dönümlük alan, inşa edilecek Yaşam Parkuru ile muhteşem bir yaşam alanına dönüştürülecek. 2 km bisiklet yolu ve kauçuk kaplama koşu yolunun yanı sıra 200 metrekare oyun ve fetness alanı, 3 farklı noktada ahşaptan özel tasarlanmış büfe, 2 adet engelli aracı şarj istasyonu, 7 dekoratif çeşme, 3 umumi tuvalet ve 26 ayrı oturma alanında 52 adet bank yer alacak. Her ayrıntının düşünüldüğü yaşam parkuru güvenlik sistemleri ile 24 saat izlenirken alan boyunca zabıta ekipleri de vatandaşın hizmetinde olacak.


SAMSUNLULARIN MUTLULUĞU İÇİN

Mahalle esnafı ve mahalle sakinleriyle yaptığı sohbette İlkadım’a yapılan hizmetlerin olumlu geri dönüşlerini aldıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. Bu değişimin mimarı olarak bizler vatandaşlarımızı görüyoruz. Onlardan aldığımız güç ve enerji ile aralıksık 7 gün 24 saat çalışmaya devam ediyoruz. Değerli hemşehrilerime ilgi ve teveccühleri için tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu güzel mekanlar ve dev projelerle mutlu Samsun için mutlulukla çalışıyoruz” diye konuştu” dedi.


ŞİMDİDEN İLGİ ODAĞI

Başakan Tok, “Sohbetlerimiz esnasında birçok projemize olumlu dönüş almanın mutluluğunu yaşarken Derebahçe Mahallemizde yapıma başladığımız ve tatil boyunca ara vermeden devam ettiğimiz Yaşam Parkuru Projemiz daha şimdiden ilgi odağı olmuş durumda. Sadece bu mahallemizin değil İlkadım ve Samsun’un çehresini değiştirecek Yaşam Parkuru Projemizle vatandaşlarımızın sağlıklarına sağlık katacakları ve bedenlerinin yanı sıra ruhlarını da dinlendirebilecekleri eşsiz bir hizmete imza atıyoruz.” şeklinde konuştu.

#Samsun
#Kent
6 yıl önce