|

Yenilenen Latitude satışa çıktı

.
00:00 - 26/08/2013 Pazartesi
Güncelleme: 22:17 - 25/08/2013 Pazar
Yeni Şafak
Yenilenen Latitude satışa çıktı
Yenilenen Latitude satışa çıktı

Renault, üst orta sınıftaki iddialı temsilcisi Latitude''ü yepyeni teknolojilerle tazeliyor. Segmentinin üstünde boyutları, karakterini ortaya koyan şık tasarımı, ekonomi ve performansı birleştiren motorları ile Latitude, şimdi eskisinden çok daha çekici ve iddialı. Yeni Latitude Türkiye''de, 23 Ağustos 2013 tarihinde 67.500 TL''den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Renault Latitude çarpıcı boyutlu bir sedan. İddialı boyutları ve şık hatları aracın içinde konfor ve rahatlık sunuyor. TEKNOLOJİK DONANIM

Yeni teknolojik donanımlar ile Renault Latitude, sunduğu konforu daha da pekiştiriyor: Yenilenen Latitude Renault R-Link internet bağlantılı entegre multimedya ve navigasyon sistemi, kör nokta uyarı sistemi, «3D Sound by Arkamys®» ve « Bose® Sound System » ile eksiksiz bir müzik ve ses sistemi, Bluetooth® ve USB bağlantı, geri görüş kameralı ön ve arka park sensörü, Bi-xenon farlar, Renault eller serbest kart sistemi ve elektrikli park freni gibi donanımlarla birinci sınıf bir yolculuk vadediyor.

İKİ FARKLI DİZEL MOTOR

Yeni Latitude''ün iki farklı dizel motor seçeneği bulunuyor. Sürüş keyfi sunan aynı zamanda tutumlu 1.5 dCi 110 bg versiyonu 6 ileri manuel ve 2.0 dCi 175 bg versiyonu otomatik vites. Yeni Latitude Türkiye''de, Expression, Privilege, Executive olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ile 23 Ağustos 2013 tarihinde 67.500 TL''den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sundu.


11 yıl önce