|

Yetim çocuklara off road turu

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneğinin “Yetim Dayanışma Günleri” etkinliği kapsamında off road grubu üyelerinin özel tasarımlı arazi araçlarıyla gezen çocuklar, fidan dikimine de katıldı.

Haber Merkezi
04:00 - 29/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:21 - 29/04/2019 Pazartesi
AA
Etkinlik kapsamında arazi araçlarıyla şehir turu atıldı.
Etkinlik kapsamında arazi araçlarıyla şehir turu atıldı.

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneğince düzenlenen etkinliğe katılan yetim çocuklar, off road aracı ve motosikletle şehir turu attı. Dernek tarafından “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte, Kütahya Off Road Grubu üyeleri, yetim çocukları özel tasarımlı arazi araçlarına bindirerek bir süre şehir içinde gezdirdi. Daha sonra Hacıazizler Mahallesi yakınındaki ormanlık alana getirilen çocuklar, gönüllülerle fidan dikti.


Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, etkinlikte yaptığı konuşmada, henüz küçük yaşlardaki çocuklara ağaç sevgisinin kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinliğin önemli olduğunu söyledi. Etkinliğin sivil toplum kuruluşu ile kamu iş birliğinde yapılmasının ayrı bir önemi olduğunu anlatan Ertekin, “Faaliyette emeği geçen arkadaşları tebrik ederim. Gönüllü bir çalışma olarak geleceğimize ve çevremize verilen bu hizmetin daim olmasını diliyorum” dedi. Fidanların toprakla buluşturulmasının ardından Belediye Sosyal Tesisleri’nde yaklaşık 100 yetim çocuk için doğum günü programı da düzenlendi.

#Kütahya
#İHH
#Halil İbrahim Ertekin
5 yıl önce