|

Yılmaz Vural ve Levent Kızıl adliyeye sevk edildi

Şike soruşturması kapsamına gözaltına alınan aralarında kaleci Serdar Kulbilge, teknik direktör Yılmaz Vural ve Eski TFF Yönetim Kurulu üyesi Levent Kızıl'ın bulunduğu 6 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Ajanslar
00:00 - 14/07/2011 Perşembe
Güncelleme: 09:40 - 14/07/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Yılmaz Vural ve Levent Kızıl adliyeye sevk edildi
Yılmaz Vural ve Levent Kızıl adliyeye sevk edildi

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural, kaleci Serdar Kulbilge ve eski Ankaragücü Yöneticisi Mümtaz Karakaya ile işadamı Zeki Mazlum'un da aralarında bulunduğu grup, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Levent Kızıl, Yılmaz Vural, Mümtaz Karakaya, Serdar Kulbilge ve Zeki Mazlum'un da aralarında bulunduğu grup, savcı ve hakimlerin kullandığı arka kapıdan Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine girdi.


Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan teknik direktör Yılmaz Vural ile eski TFF yöneticisi Levent Kızıl'ın da aralarında bulunduğu grup, Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural, kaleci Serdar Kulbilge, eski Ankaragücü Yöneticisi Mümtaz Karakaya, iş adamı Zeki Mazlum ve Seyit Kalender'in adli tabilikte sağlık kontrolleri yapıldı. 

Bu kişiler daha sonra, ifadelerinin alınması amacıyla savcılık katına çıkarıldı.


13 yıl önce